JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

Helmi-hiihdoissa yli 100 osanottajaa

Kausalan Yrityksen Helmi-Hiihdot on saanut viime vuotta paremman osallistujamäärän. Ilmoitttautumisajan loppuessa keskiviikkona puoliltaöin oli mukana 104 hiihtäjää. Eniten osallistujia keräsi N16 sarja, missä mukana on 13 kisaajaa. Myös M16 veti kaksinumeroiset lukemat, kun mukana on 10 nuorukaista.

Viime vuonna hiihdot jouduttiin kovan pakkasen vuoksi siirtämään tunnilla myöhemmäksi eli alkamaan vasta puolilta päivin, mutta nyt sitä vaaraa ei liene, sillä sunnuntaiksi on luvattu jopa lämpöasteita.

Kovin nimi kisaladuilla lienee ampumahiihtäjänä Kontiolahden Urheilijoita ja maastohiihtäjänä Kouvolan Hiihtoseuraa edustava Tuomas Grönman. Grönman muistetaan myös MyPan jalkapalloilijana, mutta parhaiten Suomen edustajana ase selässä useissa MM- kilpailuissa. Riittäkö miehen hiihtovauhti seurakaveri Jani Heimoselle ja Valkealan Kajon Jani Simolalle, nähdään sunnuntain 15 kilometrillä.

Yleisölle on tarjolla paitsi latu-uran hiihtoherkkua myös ulkoteltasta kuumaa makkaraa ja majan lämmössä maittavaa naposteltavaa kera kahvin.

Järjestyksessään 41. Yrityksen järjestämät hiihdot alkavat Hiihomajan maastossa klo 11.00.

Lähtölistat > >

Kisainfoa > >

Latukartta 3km > >

Latukartta 5km > >

Tulokset > >