JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
HooBeen blogi

Mitalit menestyksen mittarina.

29.5.2017 - Katja Backman


Puolisen vuotta on kulunut viimeisestä blogi-kirjoituksesta, mutta ei missään tapauksessa tapahtumien puutteesta johtuen. Aika vaan menee kuin siivillä, vai olisiko aikaan saaminen ja ote herpaantunut? No, niin tai näin, nyt mennään asiaan eli Yrityksen lentopalloon, missä junioritoiminta on edelleen ykkösasia.

Lue lisää

HooBeen blogi

YritysNuori näköalapaikalla.

16.11.2016 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen lentopallokausi sai lentävän lähdön, kun seura järjesti sarjakauden kynnyksellä jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen viihteellisen musiikki-illan Ravilinnassa 25.9. Tilaisuus veti paikalle alun toista sataa kuulijaa, joista osa ilahduttavasti myös juniorisarjoissa pelaavia tyttöjä.

Lue lisää

HooBeen blogi

Yritys sai sulan hattuun.

14.8.2016 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen lentopallotyttöjen kesä on Power Cupin jälkeen ollut monijakoinen. Osa tytöistä kuuluu Iitin Pyrinnön yleisurheiluun, missä saavat laadukasta ja monipuolista valmennusta. Osa tytöistä kuuluu Riikka Ahosen ja Jenna Puukan harjoitustiimiin, mikä on kesän ajan kokoontunut kahdesti viikossa teemalla ”fysiikka”.

Lue lisää

HooBeen blogi

SE ON PIENESTÄ KII

15.3.2016


Kun maa jouluna oli musta, teki Yritys päätöksen siirtää hiihdot sillä hetkellä ajatellen parhaaseen ajankohtaan 12.3.2016. Parhaaseen sikäli, että tuolloin lunta todennäköisesti olisi eikä siirtojen suma vielä ehtinyt täyttämään maaliskuun ajankohtaa.

Lue lisää

HooBeen blogi

UNOHTUMATON URHEILUGAALA

2.4.2015


Kausalan Yrityksen kasvattina harrastin juniorina moninaista urheilua, kunnes jalkapallo vei mennessään. Seuratoiminnan aloitin Yrityksen huvitoimikunnassa vuonna 1969 ja seuran johtokunnassa kolme vuotta myöhemmin. Silloin Yritys oli selkeästi yleisseura, missä tehtiin töitä hiihdon, yleisurheilun ja jalkapallon parissa.

Lue lisää

HooBeen blogi

LEIRILTÄ LENTÄVÄ LÄHTÖ KEVÄTKAUTEEN

11.1.2011


Kukaan ei varmasti epäillyt Yrityksen rutinoidun naisjoukkueen taitoja järjestää seuran junnuille tasokasta leiriä, mutta, että näin tasokasta, tuli yllätyksenä, siitäkin huolimatta, että jo alkuvalmisteluissa aikataulutuksen ja lajiin kuuluvien osa-alueiden painotus oli esiin työntyvä.

Lue lisää