JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

C-TYTÖT

(-05-06 syntyneet)

c tytoet 19 20

C-tytöt kaudella 2019-20: Takana vas. joukueejohtaja Pia Karjalainen, Anni Mattila, Silmu Cihangir, Ada Laaksonen, Aino Salo, Sini Suikkanen, Kerttu Ikonen sekä valmentaja Riikka Ahonen. Edessä vas. Ansa Liikkanen, Kerttu Niemi, Saara Huppunen, Hilla Martikainen ja Helmi Karjalainen. Kuvasta puuttuu Krista Kantola.

 

Harjoitukset

Maanantai klo 15.30-17.00

Keskiviikko klo 17.15-19.15

Perjantai klo 19.00-20.30 (+ Esitreenit klo 18.30-19.00)

 

Valmentajat:
Riikka Ahonen, 040-7410123, riikka.ahonen98@gmail.com
Arto Ruuska (esiakatemia)

Yhteyshenkilö:
Pia Karjalainen, 0400-726206, pia.p.karjalainen@gmail.com

 

Turnaukset

KEVÄT 2020

7.3.2020, Kausalan (Eslan aluefinaali, sijat 1-6)

Etelä-Suomen aluemestaruusfinaali pelattiin lauantaina kotisalissa. Sijoista 1-6 taistelivat Helsingistä kaksi Puman joukkuetta, Yritys, Järvenpään Blues, Ruokolahden Raju sekä Salpis. Yrityksen alkulohkossa vastaan asettuivat Salpis sekä Puma C1.

Salpista vastaan Yritys vei ensimmäisen erän selvästi. Toisessa erässä joukkueelle taisi tulla voitonpelko, kun yksinkertaisimmatkin pallot putoilivat Yrityksen kenttään. Yritys ei saanut peliään käyntiin oikein missään vaiheessa ja näin ollen toinen erä Salpikselle. Yritys hoiti kuitnekin kolmannen erän nimiinsä, vaikka peli vielä hieman takkuilikin.

Pienen tauon jälkeen jatkettiin Puma C1 kanssa. Yritys haastoi Pumaa hyvin erän alussa, vaikkei se eräsvoittoon asti riittänytkään. Toiseen erään paukkuja ei enää riittänyt.

Lohkon kakkossija tiesi välierävastustajaksi toisen lohkon voittanutta Ruokolahden Rajua. Rajua vastaan peli sujui saman kaavan mukaan kuin PuMaakin vastaan. Ensimmäisessä erässä annoimme haastetta ja toinen erä meni heikommin. Peli oli kuitenki molemmissa erissä hyvää, mutta vastustajan tekemä ryhtiliike oli liikaa, emmekä pysyneet pelissä mukana.

Yrityksen tie vei pronssiotteluun, missä vastaan asettui Blues Volley. Yritys hallitsi ottelun molempia eriä, ja vaikka toinen erä olikin numerollisesti tiukempi, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Näin ollen Yritys sijottui hienosti Etelä-Suomen alueen kolmanneksi parhaaksi joukkueeksi.

Tulokset, alkulohko > >

Tulokset, sijoitusottelut > >

 

1.2.2020, Helsinki (Pooli 5 D3)

C-tytöt matkasivat viidenteen pooliturnaukseensa Helsinkiin. Yritys aloitti kotijoukkue PuMaa vastaan hyvin ottein. Vastustajan virheetön tekeminen ensimmäisessä erässä näkyi myös Yrityksen tappiopisteissä. Toisessa eräs PuMan ote hieman herpaantui ja Yritys pystyi haastamaan kovempaansa aivan erän loppuun asti.

Yhden ottelun mittaisen tauon jälkeen vastassa oli Littoisten Urheilijat. Ensimmäinen erä päättyi Yritykselle. Toiseen erään lähdettäessä valmentaja teki yllättäviä muutoksia kuusikossa. Joukkueen otteet jatkuivat samankaltaisina, mutta tasainen erä päättyi kuitenkin LTU:lle. Kolmannessa erässä Yritys jäi täysin lähtötelineisiin, joten peli päättyi Littoisille 2-1.

Viimeisenä vastaan asteli jo ennenstään tuttu joukkue, Raision Loimu. Peli oli vastaavanlaista kuin PuMaa vastaan. Yritys taisteli hienosti, mutta aivan voittoon asti ei rahkeet riittäneet. Selkeästi olimme kehittyneet edelliseen verrattuna, sillä nyt molemmissa erissä pääsimme haastamaan Loimua kunnolla. 

Seuraavaksi joukkueella on vuorossa 7.3 pelattava Eslan mestaruusturnaus sijoista 1-6 ja siitä viikon päästä taistellaan välierävaiheessa pääsystä SM-finaaliturnaukseen. Lohkon neljästä joukkueesta kaksi parasta tähän paikkaan yltää.

Tulokset > >

 

11.1.2020, Lempäälä (Pooli 4 D3)

Yrityksen C-tytöt aloittivät kevätkautensa D-poolin turnauksella Lempäälässä. Avausvastustaja oli tuttuakin tutumpi Blues Volley. Yrityksen valmennus peluutti ottelussa koko mukana ollutta 11 pelaajaansa. Yritys pelasi tasaisemmin ja laajemmalla rintamalla. Tuloksena selkeä 2-0 voitto.

Toisessa ottelussa vastaan asettui ulottuva kotijoukkue Lempo. Yritys joutui puolustuskannalle vastustajan kovien aloitussyöttöjen ja hyökkäysten edessä, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Viimeisessä ottelussa vastustajana ollut Loimaan Jankko oli myös Yritystä edellä syöttö- ja hyökkäyspelissä. Yritys kärsi näin ollen turnauksen toisen tappionsa. Yhden voiton myötä Yritys sijoittui lohkossaan kolmanneksi ja varmisti näin ollen paikan  D-poolissa myös seuraavalle turnauskierrokselle. Säilyminen D-poolissa varmisti myös Yrityksen paikan välierävaiheeseen, Suomen 28 parhaan C-tyttöjoukkueen joukkoon!

Tulokset > >

 

SYKSY 2019

7.12.2019, Outokumpu (Pooli 3 E2)

Syyskauden viimeinen turnausreissu kohti Outokumpua startattiin aamuvarhaisella klo 05.00. Ensimmäisessä ottelussa Korpilahden Pyrintöä vastaan Yrityksen otteet olivat hyvin vaisuja, vaikka se erävoittoon riittikin. Toinen erä olikin Pyrinnön hallussa, pahimmillaan tilanteessa 19-11, kunnes Annin syöttöputki tasoitti tilanteen. Tiukan väännön päätteksi Pyrintö vei kuitenkin erävoiton, kuin myös kolmannen erän tiukasti.

Seuraava vastustaja oli kotijoukkue Outokummun Partio, jota vastaan peli oli aivan toisenlaista. Se tarmo, minkä tytöt olivat kaivaneet esiin pelien välissä, vei Yrityksen puhtaaseen 2-0 voittoon.

Tästä oli hyvä jatkaa päivän viimeiseen peliin Rautalammin Urheilijoita vastaan. Otteet olivat nyt edellistä peliä vaisumpia, mutta nekin riittivät selkeään 2-0 voittoon.

Syyskausi päättyi hienosti lohkovoittoon ja poolinousuun.

Tulokset > >

 

16.11.2019, Raisio (Pooli 2 D3)

C-tytöt starttasivat aamun pimeydessä D-poolin turnaukseen Raisioon. Ensimmäisessä ottelussa Hämeenlinnaa vastaan joukkueen otteet näyttivät lupaavilta koko ajan. Molemmat erät olivat hyvin samankaltaiset, tasaiset, mutta valitettavasti Yritys jäi molemmissa erissä nuolemaan näppejään. Erälukemat Hämeenlinnalle 25-23, 25-23.

Toisena vastassa oli järjestävä seura Raision Loimu. Ensimmäisessä erässä Yritys haastoi Loimua, mutta toinen erä olikin jo aivan toista luokkaa. Erityisesti vastaanottopeli tuotti vaikeuksia. Erän lopulla Yritys sai vielä hieman otetta pelistä, mutta valitettavasti liian myöhään.

Viimeinen vastustaja Loimaan Jankko nappasi Yrityksestä myös voiton. Ottelu kulki pitkälti samaa rataa kuin Loimuakin vastaan. Toisen erän lopulla Helmi Karjalaisen huikealla syöttöputkella alkoi kiri, mikä ei kuitenkaan riittänyt aivan erävoittoon asti.

Tästä turnauksesta ei joukkueelle tullut kuin kokemusta. Pooli oli kuitenkin edellistä kovatasoisempi, joten tyttöjen ei tarvitse painaa päätä pensaaseen.

Tulokset > >

 

26.10.2019, Kausala (Pooli 1 D3)

Yrityksen c-tyttöjoukkueen osalta viralliset poolikierrokset aloitettiin kotisalissa. Syyslomareissujen ja loukkaantumisten myötä joukkueesta puuttui jopa neljä pelaajaa.

Ensimmäisessä ottelussa Kajoa vastaan Yritys hallitsi ensimmäistä erää hyvällä syöttöpelillä. Hyvien aloitusten myötä myös hyökkäykset kuolivat hienosti vastustajan toimittamista helpoista palloista. Erävoitto 25-8. Toisen erän alussa oli pieniä käynnistymisvaikeuksia, kuten yleensä selvän erävoiton jälkeen. Loppua kohden Yrityksen syöttö teki kuitenkin jälleen tuhojaan ja erälukemat kirjotettiin 25-12.

Toiseen otteluun Koiviston Iskua vastaan vastus jo hieman koveni. Ensimmäistä erää edettiin pitkään tasatahtiin. Erän lopulla Yritys pääsi jo pienelle etumatkalle, mutta Isku ei luovuttanut, vaan tuli takaa rinnalle ja ohi. Myös toinen erä oli tasainen. Tällä kertaa Yrityksen pieni etumatka piti erän loppuun asti ja edessä oli kolmas erä. Kolmas erä olikin Yrityksen hallintaa ja päättyi lukemissa 15-8.

Turnauksen viimeisessä ottelussa Blues Volleyta vastaan ratkaistiin lohkon ykkössija ja nousija ylempään pooliin. BV hallitsi ensimmäistä erää vieden sen lukemin 25-20.  Yrityksen vastaanotto oli BV:n pahojen syöttöjen kanssa vaikeuksissa. Hetkittäin taistelu oli tasaväkistä, mutta virhemäärissä Yritys taisi erän voittaa. Toiseen erään Yritys teki kokoonpanomuutoksia ja erästä tulikin tasainen. Yritys taisteli jopa erävoitosta, mutta vastustajan erän lopun ässäsyötöt ratkaisivat ottelun Bluesin hyväksi.

Yritys päätyi näin ollen lohkon kakkospaikalle ja jatkaa ensi turnauksessa myös D-poolissa.

Tulokset > >

 

6.10.2019, Hollola (Tasoturnaus)

C-tyttöjen kausi starttasi virallisesti sunnuntaina Hollolassa tasoturnauksella. Turnauksessa mukana oli kotijoukkue Salpis, Blues Volley ja Korian Ponsi. 

Ottelussa Salpista vastaan pelin ensimmäinen erä sujui hiukan jähmeästi, mutta tuoden kuitenkin selvän voiton pistein 25-16. Toinen erä oli puolestaan huomattavasti tiukempi. Pisteitä tuli vuoron perään molemmille joukkueille. Salpis pääsi ensimmäisenä eräpallotilanteeseen, mutta Yrityksen valmentaja-Riikan aikalisällä joukue kokosi itsensä ja nousi erävoittoon 26-24.

KorPoa vastaan peli oli selkeämpää molemmissa erissä, päättyen Kausalan voittoon. Tytöt pääsivät pelaamaan omaa peliään, vaikka siinä näkyi edelleenkin kauden alkukankeutta.

Pävän viimeinen koitos oli Blues Volleyta vastaan ja siitä tulikin tiukkaakin tiukempi taisto. Ensimmäisessä erässä Yritys ei saanut pelistä otetta vastustajan johtaessa jo liki kymmenellä pisteellä. Muutaman aikalisän sekä muutaman vaihdon jälkeen joukkue pystyi kuitenkin haastamaan Bluesia toden teolla. Erävoitto kirjattiin kuitenkin lopulta BV:lle 25-22. Toiseen erään Yritys sisuuntui ja vei erän selkein lukemin 25-13. Päivän sekä kauden ensimmäinen kolmas erä oli käsillä. Sama vire kuitenkin jatkui ja riitti loppuun saakka (15-7). 

Tulokset > > 

 

AJANKOHTAISTA

  • C-tyttöjen seuraava turnaus on D-poolin turnaus 16.11 (tai 17.11).