JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti

E-tytöt

(-09-10 syntyneet)

e tytoet 19 20

E-tytöt (Tähdet & Pandat) kaudella 2019-20: Takana vas. Sofia Hoikkala, My Kilkki, valmentaja Maija Leivo, Ellen Julkunen, Peppi Peltola, Neea Turunen ja valmentaja Heli Peltola. Edessä vas. Kiira Haukkavuori, Moona Kostiander, Emilia Leivo, Lotta Hyypiä, Enna Peltola ja Emilia Tojkander.

 

Harjoitukset

Keskiviikko klo 16.15-17.30

Perjantai klo 16.30-17.30

 

Valmentajat:
Maija Leivo
Heli Peltola
Katja Turunen

Yhteyshenkilö:
Heli Peltola, 040-8336273, heli.elgbacka@gmail.com

Turnaukset

 

KEVÄT 2020

2.2.2020, Kausala (Tiikerisarja, Pandat)

Pandat pelasivat kevään toisen turnauksen kotisalissaan.

Espoo Lentistä vastaan pelatun ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli selvästi Pandojen. Hienoilla sijoituksilla ja varmoilla syötöillä saatiin pisteet kasaan. Toisessa erässä vastustaja sai oman pelinsä kuntoon. Pandat veivät silti toisenkin erän, tosin vasta jatkopisteillä.

Toisessa pelissä pidettiin oma puhdas peli ja hyvä fiilis yllä. Suora voitto Vihdin Lentopallosta lukemin 2-0.

Kolmanteen peliin lähdettiin levänneenä ja loukkaantuneita pelaajia yritettiin vähän teippailla. Hyvä tsemppi saatiin pidettyä yllä koko pelin ajan. Vastustaja, Salpis E-girls, oli hiukan parempi ja käytti hyväksi loukkaantuneita pelaajia. Silti ei voittoa helpolla annettu. 

Tulokset > >

 

1.2.2020, Puistola (Aluesarja, Tähdet)

Tähdet matkasivat Helsinkiin täydellä kokoonpanolla. Menomatkalla mietittiin uutta joukkuehuutoa, jota joukkue pääsikin kokeilemaan moneen otteeseen päivän aikana.

Ensimmäinen ottelu päättyi tiukkaan tasapeliin 1-1. Loput kolme ottelua Tähdet hoiteli suoraan kahdessa erässä. Osa eristä oli hyvinkin tiukkoja, välillä joukkue oli jopa tappiolla, mutta sieltä noustiin hienolla joukkue pelillä. Loukkaantumisia tai sairastumisiakaan ei päivän aikana tullut. 

Tytöt uskalsivat jo syöttää yläkautta. Menestys tällä saralla oli vielä vaihtelevaa, välillä onnistui, välillä ei. Rohkeasti kokeiltiin myös iskulyöntejä ja sijoituksia. Poikavastustajien pahat yläkauttasyötötkään ei tyttöjä pelottaneet, vaan hienosti nousi passarille pallo. Taas huomattiin kun pitää tsempin ja hyvän fiiliksen yllä, peli sujuu paremmin. 

Tulokset > >

 

12.1.2020, Kausala (Aluesarja, Tähdet)

Tähtien vuoden ensimmäinen turnaus päästiin pelaamaan kotisalissa. Tiedossa oli neljä peliä ja kaikki pelit poikajoukkueita vastaan.

Päivän ensimmäinen peli oli Puman Kingiä vastaan. Ensimmäinen erä voitettiin niukasti jatkopisteillä. Toinen erä oli selvemmin Tähtien erä.

Toinen peli oli Parikkalan Urheilijoiden poikia vastaan, jotka olivat tällä kertaa hiukan liikkuvaisempia ja veivät ottelun suoraan kahdessa erässä.

Ennen kolmatta peliä pyydettiin viime hetken vinkkejä katsomosta. Ensimmäinen erä meni vähän vinkkejä muistellessa, kun taas toisessa erässä otettiin selvä voitto.  Päivän viimeiseen peliin löytyi vielä virtaa ja hyvää fiilistä. Hyvän pelin kautta 2-0 voitto. 

Päivän aikana taas huomattiin kuinka tärkeää on muistaa pitää hyvä fiilis ja tsemppiä päällä, niin oma pelikin sujuu paremmin.

Tulokset > >

 

11.1.2020, Espoo, (Tiikerisarja, Pandat)

Pandat lähtivät pelaamaan vuoden ensimmäistä turnausta Leppävaaraan. 

Ensimmäisen peliin lähdettiin hyvällä fiiliksellä. Kahden ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla oli lukemat 1-1. Väärinymmärrysten takia joukkueet pelasivat vielä kolmannenkin erän, vaikka sitä ei säätöjen mukaan kuulunut pelata. Tämän johdosta aikataulu venyi ja tytöt lähtivät toiseen peliin ilman taukoa.

Hyvä lämpö oli valmiiksi päällä, mutta nälkä ja väsy veivät voiton ja samoin teki Salpis lukemin 2-0. Ottelussa nähtiin tytöiltä kuitenkin hienoja suorituksia. 

Kolmanteen peliin lähdettiin uudella energialla ja innolla, vastustajana ViLePan E-pojat. Tyttöjä ei häirinnyt pelata poikia vastaan ollenkaan. Valitettavasti ensimmäisessä erässä tapahtui pieni loukkaantuminen ja toiseen erään jouduttiin lähtemään ilman vaihtopelaajaa. Hyvä peli saatiin silti pelattua ja tuloksena tasalukemat 1-1.

Vaikka oltiin välillä  häviöllä, kaverin tsemppaaminen ja kannustaminen ei loppunut missään vaiheessa. 

Tulokset > >

 

SYKSY 2019

16.11.2019, Hollola (Tiikerisarja, Pandat)

Tiikerisarjaa pelaavat Yrityksen Pandat matkasivat Hollolaan pelaamaan jatkolohkoa kokonpanolla Neea, Moona, My, Kiira ja Lotta. Valmentajiakin oli kolme paikalla.

Pitkä päivä ja pitkät pelitauot vaativat veronsa. Omia syöttövirheitä tuli jonkin verran ja vastustajien nopeat palautukset yllättivät joukkueen ajoittain. Kaikki kolme ottelua pelattiin kolmen erän tiukkoina otteluina. Pandat kärsi tappiot Salpiksen E-Tigersille ja Kimmo Volleylle. Voitto napsahti Salpiksen E-Girlseistä.
Hienoja ässäsyöttöjä nähtiin joka tytöltä ja jopa muutama hieno iskulyönti. Kolmen kautta peliä saatiin myös aikaseksi.
Tähdet joutuivat valitettavasti luopumaan omasta Aluesarjan turnauksestaan. Sairastumisen ja Iitin kunnan järjestämän kymppisynttäreiden takia joukkuetta ei saatu kasaan.

Tulokset > >

 

27.10.2019, Ruokolahti (Tiikerisarja, Pandat)

Pandat kävivät Ruokolahdella pelaamassa lyhyen ja ytimekkään turnauksen. Artami ei ollut saanut joukkuetta kokoon, joten turnausaikataulu lyheni, kun Artamilta saatiin siis suora 2-0 voitto.

Ohjelmamuutosten vuoksi turnaus aloitettiinkin tuomaroinnilla. Tuomaroitu peli venyi kolmeen erään ja näin ollen ensimmäiseen peliin Salpiksen E-Girlsejä vastaana valmistautuminen jäi hyvin vähäiseksi. Ensimmäisessä erässä tytöt hakivat vielä lämpöä jäseniin ja toisessa erässä pelattiin jo omaa hyvää kolmen kautta peliä. Kolmas meni myös Pandoille ja ensimmäisestä ottelusta näin ollen 2-1 voitto.

Toiseen otteluun Pandat lähtivät edellisen pelin lämmöillä. Hyvä lämpö ja fiilis kun oli päällä, peli sujui. Pandoille 2-0 voitto Salpiksen E-Lionsista.

Tulokset > >

 

27.10.2019, Kausala (Aluesarja, Tähdet)

Tähtien kotiturnaus Kausalassa E-poikien kanssa samassa sarjassa käynnistyi hieman jähmeästi, kun Puman Pro-joukkue osoittautui hieman liian kovaksi vastukseksi. Pojilta tuli hyvää hyökkäyspeliä, niin iskuja kuin myös yllättäviä sijoituksia. Aivan kaikkiin palloihin eivät tytöt ehtineet ja hieman rohkeuttakin puuttui. Puma pro vei ottelun 2-0.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Puma Magic, joka oli huomattavasti ”kesympi” vastus. Tytöt saivatkin jo omaa peliä hyvin aikaiseksi vieden puhtaan 2-0 voiton.

Päivän kolmas peli oli Parikkalan Urheilijoiden Mustia vastaan. Ensimmäisen erän tytöt olivat hyvin mukana pelissä ja onnistuivat niin syötöissä kuin hyökkäyksissä. Toisessa erässä tuli uupumus ja syöttövirheitä tuli jonkin verran. Kaikkiaan ottelu oli tasavertainen. Tytöt saivat hienoja suorituksia kuten myös vastustaja. Peli päättyi kuitenkin lopulta Tähdille  2-1.

Kokonaisuudessaan päivä oli positiivinen. Tytöillä oli todella hienoja syöttöjä ja saatiin myös rakennettua kolmen kosketuksen hyökkäyksiä. 

Tulokset > >

 

6.10.2019, Hollola (Tiikerisarja, Pandat)

Hollolassa pääsivät aloittamaan oman sarjakautensa Yrityksen nuoremmat E-tytöt omassa Tiikerisarjan turnauksessaan. Joukkueen pelaajista Moona, My ja Kiira olivat ensimmäisessä virallisessa turnauksessa. Joukkuetta täydensi vuotta vanhempi Lotta, joka ei edellispäivänä päässyt osallistumaan omaan Aluesarjajoukkueen turnaukseensa. Kiitos Lotta, kun tulit auttamaan joukkuetta. Valmentajaksi tähän turnaukseen oli hypännyt lainavalkku Kati.

Turnauksen alku oli Yrityksen Pandat-joukkueen juhlaa. Vastustaja Artami ei saanut vielä syöttöjään verkon yli, kun taas Yrityksen nelikko ei tehnyt koko pelissä kuin yhden syöttövirheen. Voitto Pandoille 2-0.

Kaksi seuraavaa ottelua olivat jo tasaisempia. Vastassa oli kotijoukkue Salpiksen joukkueet Girls ja Lions. Molemmissa otteluissa Pandat olivat otteissaan hieman varmempia kuin vastustajansa ja ottivat peleistä 2-0 voitot. Näissä otteluissa pelattiin jo useita palloja kolmen kosketuksen kautta ja nähtiin myös muutamia todella upeita suorituksia. Jokainen tyttö sai onnistumisia niin nosto-, passi- kuin hyökkäypelissäkin. Aloitussyötöissä sattui harmittavia virheitä, mutta todella paljon pisteitä saatiin myös suorilla ässä-syötöillä.

Seuraavaan turnaukseen Ruokolahdelle lähdetäänkin jo yhtä turnausta kokeneempina.

Tulokset > >

 

5.10.2019, Parikkala (Aluesarja, Tähdet)

Kausalan yrityksen E-tytöt, Tähdet, kävivät lauantaina 5.10 Parikkalassa kauden ensimmäisessä alueturnauksessa. Syyskaudella tytöt ja pojat pelaavat samassa alkusarjassa ja Yritys on tässä lohkossa mukana ainoana tyttöjoukkueena.

Tytöt pelasivat turnauksessa hienoa peliä ottaen huomioon, että yksi tytöistä joutui jäämään kotiin ja toinen sairastui matkalla.

Ensimmäisessä pelissä Parikkalan Urheilijoiden Mustia vastaan tuli niukka tappio. Toisessa ottelussa vastaan asettui PuMa Pro. Tähdet taistelivat enää vain kolmella terveellä pelaajalla ja se valitettavasti näkyi pelissä.  Kolmannessa ottelussa Tähdet pystyivät pelaamaan vähemmillä virheillä ja oma peli-into löytyi uudestaan, kun joukkue voitti PuMan Magicin suoraan kahdessa erässä. Neljäs peli Parikkalan Punaisia vastaan toi myös voiton huiman nousun myötä lukemin 2-1.

Näistä asetelmista on hyvä lähteä tulevaan kotiturnaukseen, johon toivon mukaan saadaan jalkeille terveenä oleva pelaava viisikko.

Tulokset > >

 

Ajankohtaista

  • E-tyttöjen aluesarjan joukkue Tähdet pelaa kotiturnauksen sunnuntaina 27.10. liikuntahallilla klo 10.00 alkaen.
  • E-tyttöjen tiikerisarjassa pelaava Pandat matkustaa sunnuntaina 27.10. Ruokolahdelle.