JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yritys lopahti Teamin syöttömyllyssä

28.2.2012


Yrityksen naisjoukkue taipui hengettömän esityksen jälkeen 2-3 (16-25, 14-25, 25-17, 25-20.10-15) tappioon Team Tawast Volleyta vastaan sunnuntaina. Vahvasti kakkoskuusikollaan aloittanut Yritys toipui avauksesta vasta kolmanteen erään, vei sen ja jatkoi vahvasti myös neljännessä erässä. Viidennen erän alku oli vielä Yrityksen, sillä puolia vaihdettiin kotijoukkueelle numeroissa 8-5.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Mira Pienmäen kausi paketissa

28.2.2012


Yrityksen naisjoukkueen kapteeni Mira Pienmäen kausi päättyi loukkaantumiseen Team Tawast Volley pelin viimeistelyharjoituksissa. Joukkue oli lämmittelyharjoituksessaan, kun Miran selkä sanoi irti työsopimuksensa ja jalat lähtivät alta. Loukkaantumisen vakavuudesta ei vielä ole tietoa, mutta sunnuntaina Mira nähtiin keppien varassa hoitamassa kapteenin velvollisuuksia vaihtopenkiltä käsin.

Lue lisää

Tapahtumat

D-tyttöjen aluemestaruussarjaa

27.2.2012


D-tyttöjen aluemestaruussarjan ylemmän jatkosarjan turnaus liikuntahallilla sunnuntaina 11.3. klo 11.00 alkaen. Mukana Kausalan Yritys 1, PuMa Volley 1, Valkealan Kajo ja Blues Volley Järvenpää.

Lue lisää

Tapahtumat

M55 lentopallon SM-karsintaturnaus

23.2.2012


M55 karsintaturnaus Kausalassa Maaliskuun turnauskaruselli pyörähtää käyntiin Kausalassa lauantaina 17.3, kun Yritys järjestää takaoven kautta saamansa M55 SM-karsintojen toisen vaiheen turnauksen liikuntahallissa. Järjestelyoikeus tuli, kun Myllyojan Mastersilla ei ollut salitilaa ja seura kyseli asiaa Kausalasta. Turnaukseen tulee Myllyojan Mastersin lisäksi tamperelainen Kalevan Lentopallo, Parikkalan Urheilijat ja lahtelainen Päijät-Äijät.

Lue lisää

Tapahtumat

Viking Line Cupin lopputurnaus

23.2.2012


Viking Line Cupin finaali Kausalassa Liekki leimuaa miesten harrastesarjan yhtenä suosikkina Yrityksen isännöimät turnaukset jatkuvat 24.3, kun paremmuudesta Kausalassa kamppailevat Viking Line Cupin miesten harrastesarjan parhaat joukkueet. Kärkikahdeksikko ei vielä ole selvillä, joten palaamme joukkueisiin heti, kun osaturnausten pisteet on laskettu. Joka tapauksessa selvää on, että paikallista väriä kantava Ns.

Lue lisää

Tapahtumat

M40 SM-lopputurnaus

23.2.2012


M40 SM-ottelut pelataan Yrityksen isännyydessä Kaksipäiväinen finaaliturnaus Yrityksen 85v juhlatapahtumana Kausalan Yritys  täyttää tänä vuonna 85 vuotta. Virallinen juhlapäivä on vasta marraskuussa, mutta juhlatapahtumia Yritys järjestää pitkin vuotta. Ensimmäinen on maalis-huhtikuun vaihteessa, kun nelikymppiset miehet valtaavat Kausalan liikuntahallin. Yhdeksän joukkueen finaalissa kirjo on Naantalia lukuun ottamatta Etelä-Suomi painotteinen.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöille erä SM-sarjassa

23.2.2012


Yrityksen C-tyttöjen ottelut SM-sarjan kolmannessakaan turnauksessa ei tuonut kaivattua voittoa. Pelit Vihdissä päättyivät Maskun Katajan joukkueita vastaan suoraan kahdessa erässä, kun Kataja vei pelin 25-17, 25-10 ja Ässät 25-12, 25-20. Kolmas ottelu toi sentään yhden voitetun erän, sillä Salpis Black joutui urakoimaan Yrityksen kanssa täydet kolme erää.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys hiipui tappioon Tampereella

12.2.2012


Kausalan Yrityksen naisjoukkueen toinen peräkkäinen vierastappio lentopallon 1-sarjan alemmassa jatkosarjassa kirjattiin tänään Tampereella. Yritys ei pystynyt pitämään ensimmäisessä erässä saamaansa yliotetta, vaan sortui kotijoukkueen kovan verkkopelin ja puolustuksen edessä 3-1 (22-25, 25-20, 25-23, 25-18) tappioon. Samalla MesTo otti Yritykseltä lohkon piikkipaikan nousten kuuteen sarjapisteeseen. MesTon voittonumerot ovat peliin nähden oikeutetut.

Lue lisää

Tapahtumat

Naisten 1-sarjaa Yritys - TT Volley

9.2.2012


Yritys - TT Volley sunnuntaina 26.2. klo 16.00 Kausalan liikuntahallissa. Taitomuovi tarjoaa kakkukahvit peliä odotellessa Kaksi viimeistä 1-sarjan lentopallo-otteluaan vieraskentillä hävinnyt Yrityksen naisjoukkue palaa kotikatsomon eteen ensi sunnuntaina, kun Team Tawast Volley saapuu Kausalaan. Iltapäivän kamppailussa ei panoksesta ole puutetta, sillä kumpikaan ei ole varmistanut paikkaansa 1-sarjassa.

Lue lisää

Tapahtumat

A-tyttöjen SM-sarjaa Kausalassa

1.2.2012


Kausalan Yrityksen A-tytöt taistelevat sarjapisteistä ja paikasta SM-finaaleissa Kausalan liikuntahallissa pelattavassa turnauksessa sunnuntaina 5.2.2012 klo 11.00 alkaen. Kotijoukkueen lisäksi turnauksessa ovat mukana Euran Raiku, Pihtiputaan Ploki, Mäntyharjun Virkistys ja Pieksämäen Tsemppi. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittojen tielle. OTTELUOHJELMA

Lue lisää