JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

A-tyttöjen SM-hopeamitalikahvit

24.4.2012


A-tyttöjen SM-hopeamitalikahvi-tilaisuus pidetään Ravilinnan kahviossa lauantaina 5.5. klo 15.00 alkaen. Tilaisuuden tähdet, a-tytöt, saapuvat paikalle hieman klo 15.00 jälkeen. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallojunnujen kauden päätöstilaisuus

24.4.2012


Lentopallojunnujen kauden päätöstilaisuus järjestetään liikuntahallilla perjantaina 4.5. klo 17.00 alkaen. Ilta aloitetaan totutusti tekniikkakisoilla (E-, D-, C- ja B-tytöt), minkä jälkeen siirrytään Ravilinnan kahvioon, jossa jaetaan kauden tsempparipalkinnot ja pidetään Power Cupin infotilaisuus. Pelaajat pääsevät saliin lämmittelemään jo klo 16.30. Myöskin pelaajien taustajoukot ovat tervetulleita!

Lue lisää

Lentopallouutiset

LP Kangasala A-tyttöjen Suomen mestari

22.4.2012


LP Kangasala oli juuri niin hyvä, kuin olettaa sopi A-tyttöjen SM-lopputurnauksessa Kausalassa. Joukkue ei hävinnyt kahden päivän aikana yhtään erää ja oli tiukalla vain Raision Urheilijoiden kanssa, joka ainoana joukkueena ylitti molemmissa erissä 20 pisteen rajan. Kangasalan kultakiiltoon oli selkeät syyt. Ismo Tahvanaisen valmentamassa joukkueessa pelaajamateriaali oli ylivertainen.

Lue lisää

Lentopallouutiset

LP Kangasala suosikkina Kausalassa

19.4.2012


Yrityksellä haastajan rooli A-tyttöjen finaalissa. LP Kangasala on Kausalassa lauantaina ja sunnuntaina pelattavan lentopallon A-tyttöjen SM-lopputurnauksen suuri suosikki. Joukkue loistaa SM-liigassa pronssia ottaneilla nimillä vahvistettuna vielä nuorten maajoukkuepelaajilla. On selvää, että Ismo Tahvanaisen valmentamaa pakkaa on Kausalassa vaikea voittaa. Lähimmäs kaavailuissa pääsee Rovaniemen Woman Volley, joka puolustaa viime vuoden mestaruuttaan.

Lue lisää

Tapahtumat

Kevätsiivousta Kausalassa katutanssin tahtiin -tapahtuma

15.4.2012


Kevätsiivousta Kausalassa katutanssin tahtiin -tapahtuma järjestetään Kausalan torilla torstaina 10.5. klo 17.00 alkaen. Toukokuun 10.päivä on valtakunnallinen Suomi puhtaaksi -päivä. Kausalassa kampanja aloitetaan jo alkuviikosta, kun Kausalan ympäristö siivotaan kunnan toimesta, niin torin, Vieterinpuiston ja keskuspuistonkin osalta. Talkoot huipentuvat operaatio Roskarummutuksen esityksiin torilla ja puistoissa torstaina 10.5.

Lue lisää

Tapahtumat

Avoimia koulutilaisuuksia

10.4.2012


Avoimia koulutilaisuuksia Maakansan seuratalolla - vapaa pääsy Tieturva I, la 14.4 alkaen klo 9.00 - 17.00 Liikenteen ohjauskoulutus su 15.4 klo 9.00 -17 Tied. Sauli Peltola puh. 0400-151 889

Lue lisää

Lentopallouutiset

C-tytöt päättivät kauden Kerimäellä

5.4.2012


SM-sarjan ensimmäinen voitto maistui makealta. Yrityksen C-tyttöjen pitkä kausi SM-sarjassa päättyi viime lauantaina Kerimäellä. Pitkä siksi, että syksyn alueturnausten jälkeen joukkue ei ole päässyt kovatasoisessa SM-sarjassa voittojen viitoittamalle tielle, kuin yhden erävoiton verran. Nyt, alemman jatkosarjan viimeisistä sijoituksista kamppailtaessa oli siihen viimeinen mahdollisuus.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Korson Veto hallitsi Kausalassa

3.4.2012


Korson Veto oli odotetusti paras lentopallon M40 SM-sarjan finaaliturnauksessa Kausalassa. Korson tykistö suorastaan dominoi ylivoimaisuudellaan, sillä joukkue ei hävinnyt kahden päivän aikana yhtään pelaamastaan kymmenestä erästä. Korson voitonavain oli vahva verkkopeli, mikä Henrik Kososen, Timo Ruuskasen ja Ako Salurin johdolla nautti sekä torjunnoista, että hyökkäyksistä.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Korso, Aikakonnat ja Lights Volley kovina Kausalassa

1.4.2012


M40-lopputurnaus huipentuu sunnuntaina sijoitusotteluissa Korson Veto, Aika Konnat ja Lights Volley puristivat puhtaat voitot Kausalassa alkaneissa M40 lentopallon SM-lopputurnauksessa. Mitalikolmikosta eivät ole ulkona myöskään välieriin selvinneet Lempäälän Kisa, VG Naantalista ja Toijalan Valpas. Lohkovaiheiden jälkeen suurimpana suosikkina jatkaa kuitenkin Korson Veto, jonka nimekäs kuusikko piti yllä melkoista tappotahtia.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen A-tytöt SM-lopputurnaukseen

1.4.2012


Finaali huipentaa Yrityksen kauden Kausalassa. Kausalan Yrityksen A-tytöt venyivät lauantaina kahteen voittoon ikäluokan viimeisessä SM-välierässä Isokyrössä. Joukkue aloitti niukalla 2-1 tappiolla pahinta kilpailijaansa, myös finaaliin tähyävää, Euran Raikua vastaan. Kolmannen erän tappio jatkopisteillä oli katkera, mutta ei lohduton, sillä Eura oli hävinnyt sitä ennen Pihtiputaan Plokille, mikä lisäsi Yrityksen mahdollisuuksia finaaliunelmastaan.

Lue lisää

Tapahtumat

A-tytöt SM-lopputurnaus

1.4.2012


A-tyttöjen SM-lopputurnaus järjestetään Kausalan liikuntahallissa 21.-22.4.2012. Mukana kotijoukkue Kausalan Yrityksen lisäksi Puma-Volley, Vammalan Lentopallo, Laihian Luja, Raision Urheilijat, Salon Viesti, Loimaan Jankko, Pieksämäen Tsemppi, Ploki Pihtipudas, LP Kangasala, Woman Volley ja Oulunsalon Vasama. Tulokset > >

Lue lisää