JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksettäret selvitti pelätyn Tähden 3-0.

31.1.2013


Yrityksettärien ehjä kokonaisuus ja onnistunut kuusikkopeli sammuttivat 1-sarjan alemman jatkosarjan ottelussa sunnuntaina Kausalassa vierailleen Vilppulan Tähden. Kotijoukkueen voittonumerot 3-0 (25-12, 25-17, 25-19) puhuttelivat myös ottelun yleisöä, mikä sai nähdä ajoittain nautittavaa lentopalloa. Voitollaan kotijoukkue otti yhden tärkeän lisäaskeleen kohti ensi kauden sarjasopimusta, joskin neljässä jäljessä olevassa ottelussa voi tapahtua vielä paljon.

Lue lisää

Tapahtumat

D-tyttöjen tiikerisarjaa

31.1.2013


D-tyttöjen tiikerisarjan ensimmäinen pooliturnaus pelataan Kausalan liikuntahallissa sunnuntaina 10.2. klo 9.30 alkaen. Mukana kotijoukkue Yrityksen lisäksi ovat Mäntyharjun Virkistys, Espoo Lentis sekä Pusulan Urheilijat -58.

Lue lisää

Hiihtouutiset

Niila Ahokas Jämin SM-laduilla.

28.1.2013


Yrityksen Niila Ahokas urakoi viikonloppuna Jämin SM-laduilla kolmella henkilökohtaisella matkalla. Perjantaina Niila hiihti perinteisen sprintin karsinnassa sijalle 40, mikä ei riittänyt paikkaan puolivälierissä, mihin selviytyi 30 nopeinta. Karsinnan voittaja Matias Strandvall oli Ahokasta 1,4 kilometrin matkalla 18,6 sekuntia nopeampi. Yhteensä karsinnassa oli mukana 82 hiihtäjää.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt voittivat kolmesti.

28.1.2013


Kausalan Yrityksen B-tytöt otti kolme voittoa Espoossa lauantaina järjestetyssä ikäluokan Etelä-Suomen Supersarjan lentopalloturnauksessa. Päivä alkoi kuitenkin tappiolla, kun Järvenpään Blues Volley kuittasi Kausalassa kärsimänsä 2-1 tappion nyt 2-0 voitoksi eräpistein 25-20, 25-22. Blues ratkaisi pelin muutamalla järkevällä jujulla ja käytti myös hyväkseen aikaisen ajankohdan ja Yrityksen heräämisen jo aamu kuudelta.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen D-tytöille kakkossija Lahdessa.

28.1.2013


Kausalan Yrityksen D-tytöt taistelivat tasaisen turnauksen kakkoseksi Lahdessa pelatussa Etelä-Suomen Tiikerisarjan lentopalloturnauksessa. Yritys voitti Kimmon ja Salpiksen puhtaasti 2-0, mutta hyytyi KoLen kakkosjoukkueelle selvin numeroin. Kun KoLe taipui Kimmolle, päätyivät Kimmo, Yritys ja KoLe kaikki neljään pisteeseen. Mainittu järjestys muotoutui vasta eräpisteiden suhteella, kun voittojen jälkeen erätkin olivat tasan.

Lue lisää

Tapahtumat

Naisten 1-sarjaa Yritys - Tähti

21.1.2013


su 27.1 klo 16.00 naisten 1-sarjan  lentopallo-ottelu Yritys-Vilppulan Tähti Kausalan liikuntahallissa. Ottelu kuuluu alempaan jatkosarjaan ja on erittäin  tärkeä molemmille joukueuille. Yritys aloitti sarjan 3-0 voitolla TTV:stä, mihin Tähti vastasi lyömällä hämeenlinnalaiset luvuin 3-2. Voitto oli Tähden kauden ensimmäinen, mutta todistaa asioiden loksahtaneen paikoilleen tärkeimpien ottelujen alla.

Lue lisää

Tapahtumat

Talvinen Perhetapahtuma

21.1.2013


su 10.2 klo 14-16 Talvinen Perhetapahtuma Kausalan hiihtomajalla.   Iittiläiset yhdistykset Iitin Latu, Iitin Pyrintö  ja Kausalan Yritys sekä Iitin kunnan Vapaa-aikapalvelut järjestävät yhdessä koko perheen Talviriehan hiihtomajalla ja sen pihapiirissä sunnuntaina 10. päivä helmikuuta klo 14-16. Ohjelmassa on varmuudella lumikenkäkisa naisille, miehille, tytöille ja pojille ja tottakai myös laskettelua pulkalla ja...

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys selätti sairastuvan ja TTV:n.

16.1.2013


Yrityksen naisjoukkue aloitti lentopallon 1-sarjan alemman jatkosarjan tärkeällä 3-0 voitolla. Yritys selätti samalla kertaa sairastuvan ja Team Tawast Volleyn, joka Yrityksen tavoin oli Kausalan vierailullaan pahasti siipirikkoinen. Eräpisteet 25-11. 25-16, 25-16 kertovat pelistä paljon. Yrityksellä oli joulutauolla paljon vastoinkäymisiä ja osa niistä siirtyi myös avausotteluun.

Lue lisää

Hiihtouutiset

Aino-Kaisa Saarinen vauhditti Tapaninhiihtoja.

3.1.2013


 Antti Lampinen miesten ykkönen. Aino-Kaisa Saarisen vauhti Yrityksen XXXVI Tapaninhiihdoissa lämmitti paitsi yleisöä, myös hiihtäjää itseään. Yli kolmen minuutin ero kakkoseksi sijoittuneeseen Tarvasjoen Urheilijoiden Anne Mäkiseen perinteisellä kympillä on kisojen historian suurin. Saarinen oli hiihtoonsa tyytyväinen muutenkin, sillä pienen tauon jälkeen tehot tuntuivat palautuneen merkittävästi.

Lue lisää

Hiihtouutiset

Niila Ahokas paransi Nastolassa toiseksi.

3.1.2013


Yrityksen Niila Aholas käytti Etelässä vietetyn joululoman hyödykseen hiihtämällä kilpaa. Oman seuran Tapaninhiihdot saivat jatkoa kolmen välipäivän jälkeen Nastolassa. Nyt Ahokas taisteli vapaan tyylin 15 kilometrillä komeasti toiseksi, joskin voittaja Lahden Hiihtoseuran Joni Karjalainen karkasi yli kahden minuutin päähän.

Lue lisää