JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen A-tytöt hallitsi Heinolassa.

24.9.2013


Kausalan Yrityksen A-tytöt veivät kaiken ikäluokan lentopallon tasonmittausturnauksessa lauantaina Heinolassa. Vastassa olleet Salpis, Karhulan Veikot, KoLe ja Myllyojan Masters sijoittuivat mainitussa järjestyksessä puhtaalla pelillä turnausta vieneen Yrityksen takana. Parhaiten Yritystä kampitti Salpis, joka heti aamupelissä pystyi ainoana joukkueena rikkomaan kahdenkymmenen pisteen rajan hävittyään 25-21 ja 25-13.

Lue lisää

Uutiset

Anni Mertakorpi tähtikuusikkoon Kajaanissa.

23.9.2013


Yrityksen C-tyttö Anni Mertakorpi murtautui Kajaanissa järjestetyissä alueiden SM-finaaleissa muidenkin kuin eteläisen Suomen tietoisuuteen. Lahjakas ja kovaakin harjoitusta kestävä Anni voitti paitsi Etelä-Suomen joukkueessa SM-pronssia, valittiin koko turnauksen All Stars kuusikkoon. Yrityksen kasvatti otti paikan kuusikossa yleispelaajan tontilla, mitä samaa paikkaa hän on pelannut myös omassa seurajoukkueessa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Lentopalloon taas uusia tyttöjä.

23.9.2013


Kausalan Yrityksen järjestämä tyttöjen lentopalloilun tutustumisilta keskiviikkona 11.9 Kausalan liikuntahallilla oli jälleen menestys. Alakoulujen 1-4 luokan tytöille suunnattu laji-ilta toi paikalle 28 tyttöä, joista puolet oli tutustumassa lajiin ensimmäistä kertaa. Mukana oli myös muutama innokas eskarilainen, mutta se ei tahtia haitannut.

Lue lisää

Tapahtumat

Paperinkeräys

22.9.2013


Lauantaina 5.10 klo 9.00-13.00 Yrityksen perinteinen syksyn paperinkeräys. Kerätään Kausalan taajamasta näkyvillä olevat niput ja vastaanotetaan varastolla, Ahokankaantie 4, paperia ja pahvia sekä tarjotaan kävijöille kahvit ja grillimakkaraa. Taajaman ulkopuolelta haettavista papereista ja pahveista pyydetään ilmoituksia jo torstaina 3.10 mennessä puh. 040-581 1670 tai s-posti hannu.backman@pp.inet.fi.

Lue lisää

Tapahtumat

Patikkaretki laavulle

22.9.2013


Yrityksen perinteinen, kaikille avoin patikkaretki patikoidaan tai pyöräillään Pukkikankaan laavulle sunnuntaina 13.10 klo 10-12 välisenä aikana. Laavun tarjoilussa mm. nokipannukahvia, mehua, pullaa, grillimakkaraa ja arvontaa

Lue lisää

Lentopallouutiset

Kausala Juniorissa neljä voittajaa.

16.9.2013


Kausala Junior on Kausalan Yrityksen perinteinen lentopallon harjoitusturnaus tyttöjoukkueille. Tällä kertaa se pelattiin yhdessä Kouvola Cupin kanssa, joten kahden päivän aikana Yrityksen emännyydessä pelattiin peräti 33 ottelua. Neljässä ikäluokassa saatiin kaikissa eri voittaja. E-tyttöjen turnauksen voitti puhtaalla pelillä Korian Ponsi, minkä jälkeen oli kaikki Yrityksen kolme joukkuetta.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Vampula paras Keidas turnauksessa.

16.9.2013


Sarjatulokas Vampulan Urheilijat osoittautui parhaaksi Kausalan Yrityksen järjestämässä Keidas turnauksessa sunnuntaina. Kausalan Matkakeitaan sponsoroima turnaus oli kolmen ensimmäisen joukkueen, Vampulan MesTon ja Helsinki Volleyn, osalta huipputasainen, sillä kolmikko voitti Yrityksen, mutta pelasi toistensa kanssa ristiin ja erot kahden voiton jälkeen laskettiin eräsuhteella.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Sanni Rihu palaa Yrityksen väreihin.

16.9.2013


Myös Miamari Kuronen allekirjoitti sopimuspaperin ja jatkaa joukkueen roolipelaajana. Merkittävät sopimukset luotiin ennen sunnuntaista Keidas turnausta, joten välitöntä pelaapulaa ei tällä hetkellä ole. Ensin paperille saatiin joukkueen syömähammas, Miamari Kuronen, joka jatkaa vahvana roolipelaajana joko viime kaudesta tutulla passarin tontilla järjestelemässä hyökkäyksiä tai liberona toisessa ääripäässä nostelemassa pallot lattian rajasta...

Lue lisää

Lentopallouutiset

Sofia Liukkonen Yrityksen hakkuriksi.

16.9.2013


Keidas turnauksen aluspäivät osoittautuivat Yrityksen pelaajaneuvotteluille otollisiksi. Ensin keskiviikkona saatiin mieluisat nimet Miamari Kuronen ja Sanni Rihun muodossa. Perjantaina saatiin nimi hakkurin tontille, kun lahtelaistunut Pieksämäen Tsempin kasvatti Sofia Liukkonen liittyi Yrityksen vahvuuteen. Liukkonen kuuluu perheeseen, missä urheilu ei ole vierasta.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Simola, Mäkinen ja Liutu jatkavat Yrityksessä.

12.9.2013


Yrityksen naisjoukkue sai sopimuskaartiinsa lisäystä, kun omat kasvatit Jenni Mäkinen, Sanna Simola ja Christina Liutu laittoivat nimet paperiin. Kun aiemmin joukkueeseen olivat kirjautuneet Aada Leiniö, Essi Martinmäki, Veera Salomäki, Maria Suvanto ja Mira Pienmäki, on Yrityksellä nyt kahdeksan pelaajan rinki.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Arto Ruuska Yrityksen valmentajaksi.

9.9.2013


Kymenlaakson lentopalloilussa monella tavalla mukana ollut Arto Ruuska on Yrityksen naisjoukkueen uusi vastuuvalmentaja. Keski-Suomesta kotoisin olevat Ruuskat muuttivat Korialle Kuopiosta vuonna -91, kun Arton vaimo Tuija hankittiin SM-sarjassa pelaavaan Ponnen naisjoukkueen vahvistukseksi. Samalla Arto tuli joukkueen taustalle Matti Mäntylän apuvalmentajaksi kuorien yhdessä Tuijan kanssa peräkkäisinä vuosina SM-hopeaa ja pronssia.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritykselle tukku pelaajasopimuksia.

9.9.2013


Lisäneuvottelut voivat venyä jopa kuun lopulle. Yrityksen naisjoukkue alkaa pikkuhiljaa hahmottua kolmen viikon kuluttua alkavaan lentopallon 1-sarjaan. Ensimmäisinä sopimuksen teki tuttu viisikko, yleispelaajat Veera Salomäki, Maria Suvanto ja Mira Pienmäki, libero Essi Martinmäki sekä passariosaston Aada Leiniö. Kaikki ovat tuttuja nimiä Yrityksen väreissä, mutta uusia valmentajana aloittaneen Arto Ruuskan komennossa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

VIII Keidas turnaus neljällä joukkueella.

5.9.2013


Perinteinen Keidas turnaus on jo seitsemänä vuotena peräkkäin avannut Yrityksen naislentopalloilijoiden kauden. Näin tapahtuu nytkin, sillä järjestyksessään VIII Kausalan Matkakeitaan sponsoroima Keidas turnaus järjestetään sunnuntaina 15.9 klo 11.00. Pelkästään I-sarjalaisille tarkoitetussa turnauksessa osanottonsa ovat varmistaneet emäntäseura Yrityksen lisäksi MesTo Tampereelta, Helsinki Volley sekä sarjanousija Vampulan Urheilijat.

Lue lisää