JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen A-tytöt Kuusamossa.

22.12.2013


Kausalan Yrityksen A-tytöt säilyttivät paikkansa ikäluokan korkeimmalla asteella Kuusamossa pidetyssä neljän joukkueen A-poolin turnauksessa. Mukana olivat emäntäseura Kuusamon Pallo Karhut, Salon Viestin Chilit, Puijo Volley ja Yritys. Kuusamon dominoima turnaus eteni muiden osalta huipputasaisena. Yritys aloitti Puijoa vastaan ja joutui lopulta antautumaan kolmen erän taistelun jälkeen numeroin 1-2, kun Puijo...

Lue lisää

Lentopallouutiset

F- ja E-junnujen Toimintapäivässä 13 joukkuetta.

22.12.2013


Kausalan Yritys järjesti lauantaina lentopallon toimintapäivän F- ja E-junnuille. Joukkueita oli kaikkiaan 13, joista Yrityksellä peräti viisi. F-junnuissa oli mukana poikajoukkueet Iitin Pyrinnöstä, Salpiksesta ja Mäntsälän Urheiljoista sekä tyttöjoukkueet Salpiksesta ja Yrityksen Tiikerit, Seeprat ja Jellonat. E-junnuisssa olivat Yrityksen Mansikoiden ja Mustikoiden lisäksi Sibbo Vargarna, Salpis ja Järvenpään Blues Volley.

Lue lisää

Uutiset

Joulumyyjäisissä riitti väkeä.

22.12.2013


Yrityksen puheenjohtajan Anu Purhon päätös järjestää Joulumyyjäiset Kansantalolla oli onnistunut veto. Myyjäiset veti lauantaina 14.12 Kansantalolle myyjiä erityisesti omalta paikkakunnalta, mihin ne oli pääasiassa tarkoitettukin. Myös ostajia oli paljon, joten siinäkin mielessä osapuolet olivat tyytyväisiä. Myyjiä oli salin tiloihin nähden sopivasti ja sen verran myös yritystoimintaa, että Pirisen tuotteet täyttänyt...

Lue lisää

Tapahtumat

Viking Line Cup

20.12.2013


Viking Line Cupin naisten harrastesarjan turnaus liikuntahallissa la 4.1.2014 klo 10.00. Mukana Iitin Pyrintö, KoHuKo, Hausjärven Hurrikaanit, Terttuset, Haikoon Kuntoilijat ja HyPoKatit.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Joulumieli toi hyväntekeväisyyteen 1420 euroa.

20.12.2013


Team Sahan ja Yrityksen edustusnaisten lentopallo-ottelu viime sunnuntaina toteutui alusta loppuun erinomaisessa hengessä ja tempaisi mukaan ennätysyleisön. Myös joukkueet olivat täysillä mukana, sillä sahalaiset pitivät omia leipomistalkoitaan ja Yritys hoiti muut järjestelyt viimeisen päälle saaden taakseen tukun tukijoita. Arvontavoittoja lahjoittivat Tillolan koulun vanhempainyhdistys, Kausalan Seudun Martat sekä useat yksityiset tukijat.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys mureni Ryhdin käsittelyssä 1-3

13.12.2013


Ylöjärven Ryhti oli kahdesta joukkueesta se, joka oli nimensä väärtti 1-3 (21-25, 19-25, 25-15, 17-25) päättyneessä naisten 1-sarjan lentopallo-ottelussa Kausalan liikuntahallissa viime sunnuntaina. Kahden tasaväkisen erän se hoiti ryhdistymällä nimensä veroisesti erien lopussa ja lähti pitkälle erätauolla 2-0 johdossa hallitsevana osapuolena. Kolmas erä tuo usein vaihtelua ottelun kulkuun.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt hallitsi Haminassa.

5.12.2013


Moonika Rautiainen ponnisti verkon valtiaaksi. Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue oli kuin uudesti syntynyt kauden toisessa Haminan vierailussaan viime lauantaina. Edellisestä alueturnauksesta tuliaisina oli pelkkiä tappioita, mutta nyt kolmesta ottelusta tuli yhtä monta voittoa. Päivä alkoi kuitenkin erämenetyksellä, kun emäntäseura Arsi korkkasi avauserän suhteellisen helposti.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen E-tytöt Korialla.

5.12.2013


Yrityksen E-tyttöjen lentopallojoukkue vieraili reilu viikko sitten Korialla, missä vastassa oli emäntäseura Ponsi, Mäntyharjun Virkistys, Haminan Arsin tytöt ja pojat. Mäntyharju jatkoi vahvoja esityksiään ja johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Kakkosena jatkaa Arsin poikajoukkue ja kolmantena Arsin tytöt. Yritys pystyi voittamaan jälleen Korian Ponnen ja jatkaa lohkossa neljäntenä.

Lue lisää