JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Tapahtumat

Matka Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaotteluun.

30.6.2014


Kausalan Yritys järjestää matkan yleisurheilumaaotteluun Suomi-Ruotsi sunnuntaina 31.8. Lähtö torilta klo 11.00. Matka tehdään kahdella Yrityksen pikkubussilla, joihin mahtuu yhteensä 18 henkilöä. Matka + lippu jäsentuhintaan aikuiset 20 €, alle 15v. 13 €. Ei jäsenet 30 € ja 20 €.

Lue lisää

Uutiset

Kesäkahvilassa vilkas Juhannus.

28.6.2014


Vaikka ”Esterin vesihanat” olivat Juhannuksenakin herkässä, tai ehkä juuri siksi, vietettiin Kirkonkylän kesäkahvilassa vilkas viikonloppu. Jo aattopäivä antoi merkkejä Kausalan Yrityksen tekijöille hyvästä tuloksesta, mikä kirkastui entisestään Juhannuspäivän ihmispaljoudesta. Kahvilan laskuri kävi tiuhaan ja pelkästään lauantaina kävi varovaisenkin arvion mukaan yli 600 kävijää.

Lue lisää

Uutiset

Naperot soimasivat arktista ilmaa.

28.6.2014


Minimaraton ja mitalit päättivät iloisen perheillan Kausalan Yrityksen järjestämissä VIII Naperokisoissa, mitkä vietiin läpi arktisissa olosuhteissa. Sää oli kuitenkin vain hidaste, kun illan pääosan esittäjät, yhteensä 67 alle kouluikäistä naperoa taustavoimineen taistelivat luonnonvoimia vastaan kylmässä viimassa, vain12 asteen lämpötilassa, esittäen sateen uhkailemana omia soolojaan urheilukentän eri suorituspaikoilla.

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallon Maailmanliigaa Suomi-Kanada

21.6.2014


Yritys järjestää matkan Tampereella perjantaina 27.6 pelattavaan lentopallon Maailmanliigan otteluun Suomi-Kanada. Lähtö tapahtuu torilta klo 15.30 ja ottelu alkaa Hakametsän Jäähallissa klo 18.30. Matka tapahtuu Yrityksen kahdella pikkubussilla, joten mukaan mahtuu maksimissaan 18 henkilöä. Matkan hinta (matka+lippu) on Yrityksen jäsenmaksun 2014 maksaneilta jäsenetuhintana 40 €, muilta 50 € Yrityksen Power Cuppilaiset nuoret pääsevät otteluun...

Lue lisää

Lentopallouutiset

E- ja D-junnujen kesäharjoitukset

16.6.2014


Kausalan Yrityksen E- ja D-lentopallojunnujen kesäharjoitukset alkavat keskiviikkona 25.6 klo 15.00-16.30. Kokoontuminen urheilukentällä. Muista ottaa mukaan iloinen mieli, hyvä ulkovarustus ja juomapullo. Myös vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Seuraava harjoitus on perjantaina 27.6 klo 15.00 ja jatkossakin keskiviikkoisin ja perjantaisin aina heinäkuun viimeiselle viikolle asti.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys ennätysjoukolla Power Cupissa.

14.6.2014


Fiilistely ja viihtyminen sijoituksia tärkeämpää. Yrityksen tyttöjoukkueiden menestys Raahessa järjestetyssä Power Cupissa jäi tuloksellisesti vaatimattomaksi. Parhaiten menestyivät F-tytöt, jotka sijoittuivat 51 joukkueen sarjassa sijalle 27. Vähintään samalle tasolle nousivat alun haparoinnin jälkeen C-tytöt, jotka avauspäivän tappioiden jälkeen nousivat sijalle 34, kun C-tyttöjä oli mukana yhteensä 112 joukkuetta.

Lue lisää

Uutiset

Yritys on Elämysiittiläinen.

14.6.2014


Iittiläiset valtaseurat Kausalan Yritys ja Iitin Pyrintö saivat kunnian ottaa vastaan vuoden 2014 Elämysiittiläisen titteli. Nimitys julkaistiin Kesä Kausala avauksessa torilla lauantaina 7. päivä kesäkuuta kunniakirjan ja kukkasten kera, joita olivat jakamassa vs. kunnanjohtaja Riku Rönnholm, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esa Lehtinen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Jarkko Salonen.

Lue lisää

Uutiset

Naperokisat tiistain tähtenä.

14.6.2014


Liike on lääke koko perheelle. Yrityksen järjestämät kahdeksannet kaikille avoimet 0-7 vuotiaille lapsille tarkoitetut Naperokisat järjestetään tiistaina 17.6. Kausalan urheilukentällä leikitään temppu- ja pujotteluradalla, pomppulinnassa ja ”juostaan” tietysti minimaraton. Aikuisten rooli on paitsi valvonta, myös kannustus kaikille tapahtumapisteille, minkä jälkeen Yrityksen yhteistyökumppanit tarjoavat mehut, kahvit ja munkit niin lapsille kuin taustavoimillekin.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Kausalan Yritys luopui sarjapaikastaan.

4.6.2014


Naisjoukkueen jatko 1-sarjassa kaatui pelaajapulaan. Kausalan Yrityksen kymmenen vuotta kestänyt naisten lentopallon 1-sarjataival on tällä erää ohi. Dramaattisen päätöksen luopumisesta seura teki ”sakkorahan kynnyksellä”, Suomen Lentopalloliiton muistuttamana, yliajalla 26. päivä toukokuuta. Päätöksen takana on krooninen pelaajapula, sillä työt, opiskelut, oman kasvatustyön riittämättömyys ja tällä tasolla lopettamiset tyhjensivät pelaajapakan tyystin.

Lue lisää