JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen naiset jatkoivat voitoilla

24.2.2015


Yrityksen naisjoukkue jatkoi mainioita esityksiään Viking Line Cupin naisten sarjan osaturnauksessa kotisalissaan Kausalassa. Joukkue voitti Pyrinnön järjestämässä turnauksessa nimivahvan Nastolan Iskun, pelätyn Iitin Pyrinnön, junioripitoisen Ruokolahden Rajun ja lopulta myös vaikeaksi osoittautuneen Järvenpään Blues Volleyn, kaikki, 2-0.

Lue lisää

Tapahtumat

Koko perheen liikuntatapahtuma.

24.2.2015


Kausalan Yritys on järjestelyvuorossa, kun maaliskuun toisena sunnuntaina 8.3 järjestetään koko perheelle tarkoitettu liikuntatapahtuma. Tapahtuma on viime vuosien tapaan kiertävä, niin, että iittiläisseurat Iitin Latu, Iitin Pyrintö, SC Jenga ja Yritys yhdessä kunnan kannustuksella järjestää yhteisliikuntaa kerran kuussa. Yritys odottaa paikalle erityisesti perheitä, missä pienimmätkin ovat mukana.

Lue lisää

Lentopallouutiset

E-tytöt Hollolassa ja Haminassa

23.2.2015


Yrityksen E-tytöt reissasivat tammikuun lopulla koko kalustollaan pelaten kolmen joukkueen voimin Hollolassa ja Haminassa. Hollolassa Yrityksen kakkostytöt pelasivat Alueturnausta, missä vastassa olivat tutut, edellisessä turnauksessa Perttulassa kaatuneet, Salpis Star ja Perttulan Tähti. Nyt tulokset olivat muuttua päälaelleen, kun tytöt haaveilivat helposta voitoista. Näin ei käynyt, vaikka avauserä Salpikselta saatiinkin 25-20.

Lue lisää

Tapahtumat

Kausalan Yrityksen Vuosikokous

22.2.2015


Kausalan Yrityksen sääntömääräinen Vuosikokous pidetään Kansantalon kahviotilassa sunnuntaina 8. Päivä maaliskuuta alkaen klo 17.00. Kokouksessa valitaan vuoden 2015 toimihenkilöt. Hyväksyttävänä ovat lisäksi vuoden 2014 tilit ja toimintakertomus sekä vuoden 2015 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet – kahvitarjoilu!

Lue lisää

Lentopallouutiset

D-tytöt urakoivat-Timantit avausvoittoihin Savitaipaleella.

15.2.2015


Yrityksen D-tytöt pelasivat lauantaina 7.2 sekä Alueturnausta Järvenpäässä, että Tiikerisarjaa Savitaipaleella. Järvenpäässä Salamat saivat tuntea Etelän alueen kovan kärjen, kun PuMa Volley, Artami ja emäntäjoukkue Blues Volley olivat parempia. PuMalta saatu erävoitto ja jatkopistetappio Blues Volleylle antoivat kuitenkin toiveita, mitkä kertaantuivat 2-0 voitolla Karkkilan Pojista.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöille täyspotti Järvenpäässä.

15.2.2015


Yrityksen B-tytöt jatkoi lentopallokauttaan Järvenpäässä, missä E-poolin turnauksessa vastaan asettuivat emäntäjoukkue Blues Volley, Korian Ponsi ja Karhulan Veikot. Yritys aloitti Järvenpäätä vastaan pirteästi ja piti tasonsa koko avauserän tehden täysipainoisella esityksellä numerot 25-11. Toiseen erään Yrityksen valmennus Katja Backman-Jorma Mäkinen painotti erityisesti keskittymistä, minkä joukkue tekikin huolella ja otteluvoitto sinetöityi...

Lue lisää

Uutiset

”45 vuotta yhä kiihtyvällä tahdilla”

9.2.2015


Elämäntyö-palkinto Pirjo ja Hannu Backmanille Päijät-Hämeen Urheilugaalassa. (IITINSEUTU - Ritva Launeskoski) Päijät-Hämeen Urheilugaalassa koettiin sykähdyttävä hetki myös iittiläisittäin, kun Kausalan Yrityksen uuraat talkoolaiset Pirjo jaHannu Backman ottivat vastaan Elämäntyö-palkinnon koko 200-päisen juhlaväen kunnioittaessa huomionosoitusta seisaallaan. Iitinseudunkin palstoilta tuiki tuttu HooBee vinkkasi tulevasta tapahtumasta aiemmin viikolla, ja totesi, että käsi ei...

Lue lisää

Tapahtumat

Talvirieha

3.2.2015


Iittiläisten yhdistysten, Iitin Ladun, Iitin Pyrinnön ja Kausalan Yrityksen, yhdessä järjestämä ja koko perheen Talvirieha järjestetään ensi sunnuntaina 8.2. klo 14-16 Kausalan hiihtomajalla. Iltapäivän ohjelma on ajateltu lapsiperheitä suosivaksi ja siksi pulkkamäkiä on kaksin kappalein, isompi majan takana, vanhan hyppyrimäen rinteessä ja perheen pienimmille tapahtuman keskipisteessä, piha-alueella.

Lue lisää