JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yritys päätti palkintosateeseen

16.5.2015


Yrityksen lentopalloilijat päättivät onnistuneen kauden palkintosateeseen. Kauden pääpalkinnot jaettiin perinteiseen tapaan joukkueiden tsemppareille, mutta päätöstilaisuudessa oli muutakin, kun nuorempien ikäluokissa leivottiin kolme tekniikkamestaria. Lopuksi nautittiin tarjoilusta ja estradille pääsivät myös valmentajat. Joukkueiden tsemppipelaajiksi valittiin; E-tytöistä Helmi Karjalainen ja Jenna Tuomainen, D-tytöistä Veera Kokko ja Eveliina Willberg, C-tytöistä Ella Autere ja...

Lue lisää

Lentopallouutiset

Kymin 100v säätiölta tukea Power Cupiin

16.5.2015


Kausalan Yritys matkustaa Vaasassa 4.-7.6 järjestettävään Power Cupiin n. 70 osallistujan voimin. Kansainvälinen lentopallotapahtuma on Yrityksen toiminnassa jo käsite, sillä valmentajista aktiivisimmat ovat osallistuneet lähes 1000 joukkuetta kokoavaan lentopallon näyteikkunaan pitkälti yli 20 kertaa. Power Cup toimii nuorille paitsi kilpailuhenkisenä liikuntana lentopallon parissa, myös melkoisena elämän muokkaajana.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksestä kahdeksan tyttöä leirillä

10.5.2015


Kausalan Yrityksen emännöimä lentopallon Avoin Maakuntaleiri sai Vapun jälkeisenä lauantaina hyvän vastaanoton. Etelä-Suomen aluevalmentajien käsiteltäväksi saapui kaikkiaan 37 iältään -01-02 syntyneitä tyttöjä, jotka saivat päiväannoksena palloharjoitusten lisäksi tietoa mm. urheilijan polusta, unen tarpeesta ja harjoittelun sopeuttamisesta eri harrastusten välillä.

Lue lisää

Tapahtumat

Paperinkeräys

7.5.2015


Kausalan Yritys järjestää perinteisen kevään paperinkeräyksen ensi lauantaina 9. päivä kuluvaa kuuta. Yrityksen talkooväki kerää näkyvilla olevat ja sateelta suojatut niput ja ottaa vastaan paperia myös varastolla, Ahokankaantiellä, missä on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa klo 10 alkaen. Yritys hakee paperit myös taajaman ulkopuolelta, mutta niistä on ilmoitettava viimeistään perjantaina iltapäivään mennessä.

Lue lisää

Tapahtumat

Maailmanliigaa Suomi-Belgia

7.5.2015


Matka Maailmanliigan lentopallo-otteluun Suomi-Belgia la 23.5. Yritys järjestää matkan Maailmanliigan lentopallo-otteluun Suomi-Belgia Tampereella lauantaina 23.5. Ottelu alkaa Hakametsän jäähallissa klo 17.00. Ennakkoon on tilattu kaikkiaan 18 lippua ja matkustus tapahtuu Yrityksen pikkubusseilla 2 x 1+8. Startti tapahtuu Kausalan torilta klo 13.30.

Lue lisää