JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöille voitot Karhulassa.

26.12.2015


Yrityksen C-tyttöjen kakkosjoukkue päätti osaltaan lentopallon syyskauden Karhulassa, missä pystyi kahteen voittoon, kun Mikkelin Passarit veivät turnauksen puhtaalla pelillä. Nea Ristolan valmentama Yritys teki voittojen eteen täyden työn, sillä Karhulan Veikot ja Hongiston Tarmo venyttivät pelin kolmeen erään.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöillä synkkä lauantai.

26.12.2015


Kausalan Yrityksen C-tyttöjen 1-joukkueen lentopallokausi päättyi syyskauden osalta synkästi. Flunssavirus kohteli joukkuetta säälimättä ja Lahteen joukkue sai vain kolme täysin tervettä pelaajaa. Se näkyi myös otteissa, vaikka hetkittäin peli pysyikin kasassa. Kimmon CR-joukkuetta vastaan avauserä kulki unisesti, mutta toiseen saatiin hyvät lähtökohdat, kun vastaanotto alkoi toimia.

Lue lisää

Lentopallouutiset

”Pelaajat päättävät” viikko toi D-tyttöihin tehoja.

26.12.2015


Yrityksen -04 syntyneet D-tytöt kiittivät kauden parhailla esityksillä valmentajiaan luottamuksesta viettää joulunalusviikko valtakunnallisen ”Pelaajat päättää” viikon merkeissä. Sunnuntain kotiturnauksen saldo kahden joukkueen voimin oli kuusi voittoa ja vain yksi otteluista kääntyi vieraille, kun Savitaipaleen Urheilijat yllätti Safiirit.

Lue lisää

Tapahtumat

Lentopallojunioreiden seuraleiri

20.12.2015


Järjestyksessään toinen Kausalan Yrityksen lentopallojunioreiden seuraleiri järjestetään Kausalan liikuntahallilla 2.-3.1.2016. Leirin valmentajina toimivat Kausalan Yrityksen naisjoukkueen pelaajat. AIKATAULU:

Lue lisää

Tapahtumat

D-tyttöjen Aluesarjaa

14.12.2015


D-tyttöjen -04 syntyneiden lentopallotyttöjen, Safiirien ja Rubiinien Aluesarjan turnaus pelataan Kausalan liikuntahallissa sunnuntaina 20.12. klo 10.00 alkaen. Vastaansa kotijoukkueen saavat Valkealan Kajon, Haminan Arsin sekä Savitaipaleen Urheilijat.

Lue lisää

Lentopallouutiset

F- ja E-tytöillä hieno toimintapäivä.

9.12.2015


Yrityksen F-ja E-tyttöjen Tiikerijoukkueen toimintapäivästä kehkeytyi omalla kotikentällä hieno lentopallotapahtuma. E-tytöt pelasivat kaksi ottelua Korin Ponnen E-tyttöjä vastaan ja voittivat molemmat. Yrityksen E-tytöissä pelasivat Saara Huppunen, Nea Närhi, Aada Laaksonen ja Aino Salo. E-tytöt pelin tiimellyksessä.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen D-tytöt kolmen rintamana.

8.12.2015


Yrityksen D-tytöt olivat reipas viikko sitten lauantaina jälleen liikkeellä kolmen joukkueen voimin. Safiirit ja Rubiinit esiintyivät Savitaipaleella ja Timantit Korialla. Tuloksellisesti päivän parasta jälkeä teki jälleen Safiirit, joka voitti kaikki pelaamansa neljä ottelua. Valkealan Kajo, Yritys Rubiinit ja Haminan Arsi taipuivat suoraan 2-0, mutta Savitaipaleen Urheilijat vasta kolmessa erässä numeroin 2-1.

Lue lisää

Tapahtumat

Perheliikuntatapahtuma

5.12.2015


Perheliikuntaa sunnuntaina Kausalan Yritys järjestää yhdessä kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa lasten ja perheiden liikuntatapahtuman Kausalan liikuntahallissa. Lasten temppurata saa nyt ympärilleen joulukorttiaskartelua, lastenvaatekirppiksen ja joulutunnelman, mitä nostaa joulupukin vierailu sekä tietysti osallistujien pukeutuminen ainakin tonttulakkeihin. Tapahtuma sijoittuu perinteisesti aamupäivään kello 10-12 välille ja siellä on totta kai myös puffetti, mistä lapset...

Lue lisää