JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yrityksen D-tytöillä voitokas viikonloppu.

24.1.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen D-tytöt aloittivat lentopallon kevätkauden vieraskentillä. Kolmen joukkueen matkat suuntautuivat viikonloppuna Espooseen, Helsinkiin ja Karhulaan. Jälki oli jälleen plusvoittoinen, sillä kymmenestä ottelusta kotiin tuomisina oli kuusi voittoa.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt tappiokierteessä.

24.1.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen B-tytöt aloittivat kevään lentopallokauden tappioilla. Helsingin Puistolassa alku lupaili hyvää, sillä PuMaa vastaan Yritys pystyi horjuttamaan kotijoukkuetta hyvällä aloituksella ja pääsi sen myötä myös hyökkäyksissä niskan päälle. Varsinkin Janette Mikonaho ja Laura Lintukangas näytti verkolla parasta osaamistaan.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys Saha terävänä Hyvinkäällä - Cupin osavoitto murskaavalla esityksellä.

20.1.2017 - Katja Backman


Yrityksen naisten lentopallojoukkue Saha oli suorastaan murskaavan ylivoimainen Hyvinkäällä pelatussa naisten sarjan Viking Line Cupin turnauksessa. Yritys kukisti alkusarjassa Kausalassakin esiintyneen ISMON ja Hyvinkään Pontevan 2-0. Välierässä Yritys voitti Megaleidit niin ikään 2-0 ja sai finaalivastustajakseen WaVon, joka paransi alkusarjasta, kävi jopa Yrityksen iholla, mutta taipui lopulta 2-0.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen E-tytöille voittoja.

20.1.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen E-tytöt pelasivat kotiturnauksen lisäksi Vihdissä ja Hollolassa. Kotona Yritys Jujut otti Tiikerisarjassa kaksi tyylikästä voittoa, kun ensin kaatui Kajo Black 2-0 ja pienen huilin jälkeen myös Naarasleijonien Future vieläkin selvemmin 2-0.

Lue lisää