JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
HooBeen blogi

Mitalit menestyksen mittarina.

29.5.2017 - Katja Backman


Puolisen vuotta on kulunut viimeisestä blogi-kirjoituksesta, mutta ei missään tapauksessa tapahtumien puutteesta johtuen. Aika vaan menee kuin siivillä, vai olisiko aikaan saaminen ja ote herpaantunut? No, niin tai näin, nyt mennään asiaan eli Yrityksen lentopalloon, missä junioritoiminta on edelleen ykkösasia.

Lue lisää

Tapahtumat

Pallokoulu ja Futiskoulut 2017

14.5.2017 - Katja Backman


Kausalan Yritys järjestää tänäkin kesänä Futiskoulut kolmelle ikäluokalle. Alle kouluikäisten koulu, 2010-2012 syntyneille tytöille ja pojille on nyt nimellä PALLOKOULU, missä pelataan sekä futista, että muita pallopelejä ja jopa leikkejä kahdesti viikossa puolentoista kuukauden ajan. Koulun vetäjinä toimivat jo vuosia valmennustyötä Yrityksen lentopallossa tehneet Riikka Ahonen ja Jenna Puukka.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yritys päätti lentopallokauden.

14.5.2017 - Katja Backman


Yrityksen lentopallokausi päättyi viikko sitten maanantaina perinteisiin tekniikkakilpailuihin, palkitsemisiin ja tarjoiluun, joista myös tyttöjen vanhemmat pääsivät osallisiksi. Samalla seura muisti valmentajiaan, jotka tekivät kauden aikana valtavan työmäärän valmennuksessa, näkivät pelaajien kehityksen yksilö- ja joukkuetasolla ja saivat nauttia myös D- ja E-tyttöjen mitalisijoista Etelä-Suomen alueella.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen pallokoulut kesälomalle.

9.5.2017 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen alle kouluikäisten pallokoulut jäivät hyvin ansaitulle kesälomalle. Päätösleikeissä oli mukana lasten lisäksi myös vanhemmat, jotka intoutuivat leikittelemään temppuradalla, varjolla ja jopa hulavanteella ja hyvinhän tuokin sujui.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Ässät ja Jujut täydensivät E-t menestyksen Tiikerisarjassa.

6.5.2017 - Katja Backman


E-tyttöjen Etelän Tiikerisarjan finaalit sijoista 1-6 pelattiin Helsingissä, missä Yritykseltä oli mukana Assät ja Jujut. Molemmat sijoittuivat alkulohkossaan toiseksi ja Ässät jatkoi aina finaaliin saakka voittamalla välierässä Valkealan Kajon Yellow joukkueen selvästi 2-0. Finaalissa vastaan asettui turnauksen paras joukkue VanLemoi, joka oli Ässille liian taitava vieden kullan numeroin 2-0.

Lue lisää