JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Yritys TUL-turnauksen mitalisateessa.

25.9.2017 - Katja Backman


Kausalan Yritys nousi Työväen Urheiluliiton tyttöjen Avoimen lentopallomestaruusturnauksen näkyvimmäksi seuraksi. Yritys otti kolmesta mestaruudesta kaksi, kun D-tyttöjen Vadelmat ja C-tyttöjen kakkosjoukkue ylsivät mestaruuteen. Lisämitaleja emäntäseura korjasi E-tyttöjen sarjassa, missä Ässät ja Jujut sijoittuivat Kajon Leijonat ryhmän jälkeen hopealle ja pronssille. D-tyttöjen sarjassa Yritys varmisti kaksoisvoiton, kun Popparit voitti keskinäisessä ottelussa Korian Ponnen jättäen tämän pronssille.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöt Aluejoukkueissa

25.9.2017 - Katja Backman


Yrityksen C-tytöt saivat peräti neljä paikkaa Etelä-Suomen aluejoukkueissa, kun Suomen viisi eri aluetta, Etelä, Länsi, Lounas, Itä ja Pohjoinen pelasivat kukin kahdella joukkueella SM-arvosta Joensuussa. Yrityksestä Etelän 1-joukkueessa pelasi Erika Sauvala ja 2- joukkueessa Jenna Tuomainen, Joanna Puukka ja Nea Ojala.

Lue lisää

Tapahtumat

Kaunis Veera tuo tuvan täyteen.

10.9.2017 - Katja Backman


Kausalan Yritys yksi 90 v juhlatapahtumista on sunnuntaina 1. päivä lokakuuta Ravilinnan teatterisalissa esitettävä musiikkikomedia Kaunis Veera. Teatterin esittää laulustudion musikaalikurssi.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Urheilua pienestä pitäen.

1.9.2017 - Katja Backman


Iittiläinen Suvi Karjalainen kertoo harrastaneensa urheilua pienestä pitäen. - Aluksi yleisurheilua, mutta sitten kiinnostuin myös lentopallosta, hän kertoo. Tie lentopallon pariin kulki samalla tavalla kuin monen muunkin tytön Kausalassa: kaverien kiinnostuksen myötä. - Yläasteella piti valita, kumpaan keskityn, ja silloin jäi yleisurheilu pois. Lentopalloa on harrastanut ja pelannut kymmenisen vuotta.

Lue lisää