JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

B-tytöt junakyydillä ykköseksi.

30.3.2019 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue vietti kolmen voiton päivää lauantaina Joensuussa. SM-sarjan sijoista 70 kahta puolta järjestetyssä välieräturnauksessa vastaan asettuivat Lauritsalan Kisa, Joen Jujun 2-joukkue ja Kiteen Urheilijat. Ainoastaan Joen Juju pystyi haastamaan Yrityksen, mutta joutui lopulta taipumaan kolmessa erässä numeroin 22-25, 25-21, 15-9.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-tytöt SM-finaaleihin.

21.3.2019 - Katja Backman


Viikko sitten lentopallon Aluefinaalien pronssiottelussa romahtanut Kausalan Yrityksen C-tytöt olivat lauantaina Ruokolahdella pelatussa SM-sarjan välieräturnauksessa kuin toiselta planeetalta. Panoksena ollut SM-finaaliturnaus oli ainakin valmennuksen papereissa ennakkoon kauden tärkein maali, minkä uskottiin vaikuttavan myös pelaajien keskittymiseen.

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen C-t 2 taisteli kahdeksanneksi.

20.3.2019 - Katja Backman


Yrityksen C-tyttöjen 2-joukkue taisteli Etelän Alueen sijoista 7-12 Hollolassa, missä voitti alkulohkossa sekä Salpiksen, että Karkkilan Pojat suoraan kahdessa erässä. Välierässä nuori Yritys jatkoi hyviä esityksiään voittamalla PuMan kolmosjoukkueen tiukassa kolmen erän ottelussa 2-1 (12-25, 26-24, 15-13).

Lue lisää

Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt turnausvoittoon.

20.3.2019 - Katja Backman


Lentopallon Etelän Aluemestaruudet ratkottiin viikonvaihteessa myös B-tyttöjen ikäluokassa. Yritys oli kauden ailahtelevien otteiden takia pudonnut kolmanteen kategoriaan ja pelaamaan sijoista 11-14. Lahdessa pelatussa neljän joukkueen turnauksessa Yritys oli mykistävän ylivoimainen voittamalla kaikki ottelut 2-0. Parhaan vastuksen antoi Kimmo Volley, joka pääsi edes lähietäisyydelle, mutta PuMa ja Espoo Lentiksen 2-joukkue jäi...

Lue lisää

Hiihtouutiset

Grönman vauhdikkain Kausalassa

1.3.2019 - Katja Backman


Paremmin ampumahiihtäjänä tunnettu Tuomas Grönman oli nopein mies Yrityksen Helmihiihdoissa sunnuntaina. Kouvolalainen ex-maajoukkuehiihtäjä Ville Nousiaisen valmennettava on parantanut hiihtovauhtiaan tuntuvasti ja teki sunnuntain 15 kilometrillä lähes puolentoista minuutin eron kakkoseksi sijoittuneeseen Valkealan Kajon Jani Simolaan. Näin siitä huolimatta, että Grönman joutui sauvarikon takia hiihtämään reilun kilometrin yhdellä sauvalla.

Lue lisää

Tapahtumat

Laskiaisrieha sunnuntaina Hiihtomajalla.

1.3.2019 - Katja Backman


Perinteistä yhdistysten, Iitin Ladun, Iitin Pyrinnön, Kausalan Yrityksen ja nyt myös Eläkeliiton Äijä-ryhmän sekä kunnan Vapaa-aikapalveluiden yhdessä järjestämää Laskiaisriehaa vietetään ensi sunnuntaina Hiihtomajalla ja sen lumisissa maastoissa. Alueella voi ainakin hyödyntää pulkkamäen vauhdit, poniajelun jännittävät hetket ja saada tuntumaa myös lumikengillä liikkumiseen.

Lue lisää