JäsenrekisteriMehiläinen - urheilunetti
Lentopallouutiset

Team Bätmän uusi beachmestaruuden

20.8.2019 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen perinteikäs beach-turnaus kasattujen perheiden välillä päästiin ensimmäistä kertaa pelaamaan kahdella viime syksynä uusitulla kentällä. Tuplamäärä kenttiä olikin nyt tarpeen, sillä joukkuemäärä nousi viime vuoden viidesta peräti yhdeksään ja mukana ensi kertaa osallistujia myös Korialta.

Lue lisää

Uutiset

Erika Sauvalasta YritysNuori.

20.8.2019 - Katja Backman


YritysNuori on valittu vuodesta 2014 alkaen jo viitenä vuotena peräkkäin. Ensimmäinen YritysNuori oli Riikka Ahonen, minkä jälkeen tunnustuksen ovat saaneet järjestyksessään Jenna Puukka, Elina Salmi, Suvi Karjalainen ja viime vuonna Anna Ikonen. Kaikki YritysNuoret ovat kunnostautuneet paitsi nuorena lentopalloilijoina, myös seuratoimitsijoina ja juniorijoukkueiden valmentajina.

Lue lisää

Uutiset

Kiitokset kesäkahvilan talkoolaisille ja pyöräilyarvonnan voittajat.

10.8.2019 - Katja Backman


Kausalan Yrityksen Kesäkahvilavuoro onnistui jälleen erinomaisesti.Saimme paljon tukea, lahjoituksien ja maksavien asiakkaiden muodossa,mistä yhteensä kertyi mittava apu seuratyöhön.Kesäkahvilassa neljän päivän aikana pyöräillen käyneiden keskenarvottiin kolme Kausalan Matkakeitaan lahjoittamia lounaskortteja.Voittajiksi arvottiin Emma Loikala, Reijo Villikka ja Eino Laaksonen -Onnittelut! Kortit toimitetaan voittajille.Arvonnassa oli kaikkiaan 66 täytettyä lipuketta, mikä osoittaa, ettäpyöräilyssä on...

Lue lisää