Yrityksen C-t ykkönen sortui virheisiin.

Yrityksen C-tyttöjen kausi lentopallon SM-sarjassa päättyi kaksijakoisesti. Ykkösjoukkue pelasi kotisalissaan sarjan sijoituspelit päätyen SM-sarjassa lopulta sijaluvulle 77.

Kakkosjoukkue vieraili päätösturnauksessaan Järvenpäässä, missä pelattiin sarjan loppupään sijoituksista 114-118. Yritys otti turnausvoiton puhtaalla pelillä sijoittuen 122 joukkueen SM-sarjassa sijaluvulle 114.

Lauantain kotiturnaus alkoi Kimmoa vastaan virhesumalla, mistä Kimmo kiitti erävoitolla. Toiseen erään Yrityskin sai pelinsä kuntoon, voitti sen ja pitkitti ratkaisun kolmanteen erään. Sitä mentiin tasaisesti aina ratkaisuun saakka, missä Kimmo hyödynsi Yrityksen pahat virheet numeroin 15-13.

Toisessa ottelussa PuMan liikkuva puolustus oli Yritykselle liikaa ja aamupäivän toinen tappio oli tosiasia, nyt lukemin 2-0.

Sijoitusottelussa lohkokolmoset, Yritys ja Joensuusta matkustanut Joen Juju, pelasivat jälleen kolme erää ennen kuin ratkaisu tapahtui kolmannessa erässä Yritykselle pistein 15-5.

Turnauksen voitti Kimmo, joka voitti finaalissa PuMan 2-0. Kolmanneksi pelasi Karkkilan Pojat ennen Kalevan Lentopalloa.

Nea Ristolan valmentamassa Yrityksessä pelasivat Aada Salo, Noora Lehtinen, Julia Salmi, Vilma Taavitsainen, Laura Lintukangas, Anna Ikonen ja vasta D-ikäinen Joanna Puukka. Harrastusten päällekkäisyyksien ja muiden yhteensattumien takia joukkueesta puuttuivat AinoSimola, Veera Huppunen, Erna Lempinen ja Sanni Ruuskanen, mikä totta kai näkyi myös joukkueen tehoissa. Nostettavaakin löytyi, sillä D-ikäinen Joanna Puukka sopeutui vanhemman ikäluokan kuusikkopeliin ilman ongelmia, mikä huomattiin myös katsomon kannustuksena.

 

Kakkosjoukkue jatkoi voitoilla.

Yrityksen C-tyttöjen kakkosjoukkue päätti kautensa Järvenpäässä, missä joukkue osoitti selvää nousuvirettä. Vaikka sijoitusta valtakunnallisesti ei enää kevään viimeisillä kierroksilla ehtinytkään parantamaan, kaikesta tekemisestä näki, että valmennus on otettu oikealla tavalla vastaan.

Nakkilan Paterien luovuttua mukana olivat Yrityksen lisäksi Jyväs Lentis, Järven Blues Volley 3 ja PuMa 3. Yritys voitti kaikki ottelunsa suoraan 2-0 ja vieläpä selvin numeroin. Yrityksen takana järjestys muotoutui edellä mainituksi ja myös Nakkilan Paterit sai sekin pitää sijoituksen 118. Kaikkiaan C-tyttönen SM-sarjaan osallistui 122 joukkuetta.

Yrityksen sijoitus ei kerro tämän päivän vireestä kuin pienen osan. Joukkue voitti jo edellisessä turnauksessa kaikki pelaamansa ottelut ja toisti sen nyt kauden päätöksessä. Joukkueen hallinta kaikki erätkin huomioiden oli ylivertaista ja sai valmentaja Elina Salmen myhäilemään tyytyväisenä. - Tätä on haettu koko kausi ja nyt keväällä peli on loksahtanut kohdilleen -, tiivisti Elina ja uskalsi mainita myös erityisonnistujan, Elli Ansalan, joka ulottuvana pelaajana näytti nyt mahtinsa verkkotorjunnoissa. Myös koko joukkueen puolustus ansaitsi erityismaininnan, sillä sen kautta joukkue pääsi hallitsemaan myös hyökkäyssuuntaa.

Yrityksen 2-joukkueessa pelasivat Oona Tuomainen, Erika Sauvala, Melike Köse, Eveliina Willberg, Janette Mikonaho, Elli Ansala, Sirje Salmi, Henna Niemi ja Jonna Veijanen. Elinan lisäksi joukkuetta on valmentanut Nea Ristola.