Yritys on mukana Unelmien liikuntapäivässä ensi tiistaina 10.5 klo 17-19. Yrityksen osuus sisältää lentopallon haasteotteluita, mihin toivotaan mukaan paitsi junioreita, myös lasten vanhempia ja ohi kaikkien sidosryhmien tulevia, lajista kiinnostuneita. Liikuntahallin 3-kentttä on varattu siis ns. höntsä lentopallolle, missä liikunta on ykkösjuttu ja vakavuus täysin sivuseikka.

Jos tilan tarvetta ilmenee, niin tennisareenan keskimmäinen kenttä on valjastettu myös lentopalloilijoiden käyttöön, joten sään salliessa palloa voi pitää ilmassa niin sisällä kuin ulkonakin.

Unelmien liikuntapäivään osallistuvat lähes kaikki iittiläiset urheiluseurat, kyläyhdistykset kuin myös liikunnan kanssa tekemisissä olevat yksittäiset yrittäjät. Alueina ovat liikuntahalli, Ravilinnan teatterisali, molemmat urheilukentät ja Ravilinnan piha-alue.

Koska tapahtumassa tehdään myös kävelytestejä ja verenpainemittausta, löytyy Sääskjärven Kyläyhdistyksen ja tapahtuman hankekoordinaattori Tanja Rautavirran ideoimasta tapahtumasta liikettä kaikille halukkaille.