Myös EsiF valmistautuu Power Cupiin.

Kausalan Yrityksen lentopallokausi päättyi perinteisin menoin tekniikkakilpailuun sekä palkintosateeseen. Tekniikkakisa keräsi paikalle kymmeniä tyttöjä, jotka kolmessa eri ikäluokassa testasivat iskulyönti- ja syöttötarkkuutta sekä nopeutta ja ketteryyttä vaativalla temppuradalla. Kokonaisuuden selvittivät parhaiten eri ikäluokittain C-tyttöjen Laura Lintukangas ja Veera Huppunen, D-tyttöjen Joanna Puukka ja E-tyttöjen Sini Suikkanen.

Kauden tsempparipelaajina eri joukkueista palkittiin Aada Laaksonen (E-06), Kerttu Niemi (E-05), Viivi Ojala (D-04), Noora Rinne (D-03), Oona Tuomainen (C-2) ja Aino Simola (C-1).

Yrityksen lentopallojaosto palkitsi myös kauden talkoolaiset, joista aktiivisimmat olivat Kerttu ja Anna Ikonen, Enni ja Erika Sauvala, Siiri Harjula, Iita Peltola, Nea Ojala ja Henna Niemi. Talkootoiminnasta kiitoksen ansaitsee toki moni muukin ja ennen kaikkea tyttöjen vanhemmat, jotka perheen voimin eri tavoin mahdollistivat lähes 20 kotiturnauksen järjestelyt ja puffetin tarjonnan.

Toki vanhempia muistettiinkin, kun jaosto huomioi aikuisten Pallokoulussa näkyvästi ja positiivisesti kannustavia ”pelaajalupauksia”. Kunniakirjojen lisäksi jaettiin erityinen tsempparipalkinto, minkä sai ansioistaan Salla Ojala.

- Vaikka aikuisten pallokoulu sai alkunsa vasta kauden vanhetessa, toivotaan ja uskotaan, että ”aikuisviihde” lentopallon parissa saisi jatkoa ja leviäisi entisestään yhtä uskomattomalla huumorilla maustettuna myös ensi kaudella -, päätti lentopallojaoston sihteeri Katja Backman kauden päätöksen.

Viikkoa myöhemmin Yritys järjesti vielä F-tytöille toimintapäivän, missä Riikka Ahosen, Suvi Karjalaisen ja Jenna Puukan valmentamat F-tytöt mittailivat voimiaan Korian Ponnen tyttöjen kanssa. Mukana oli myös Sofia Peltolan vetämä EsiF, mikä Yrityksen nuorimpana joukkueena on ansiokkaasti opetellut lentopallon saloja tavoitteenaan suuri suomalainen Power Cup Hämeenlinnassa 9.-12.6.

Kauden arvokkain valinta, YritysNuori, jätettiin julkaistavaksi vasta syyskuun lopulla, su 25.9, jolloin Yritys järjestää jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen viihteellisen illan Kausalan Ravilinnassa.