Kausalan Yrityksen lentopallon junioritoiminta sai kovan luokan tunnustusta, kun Anjalan Nuorisokeskus valitsi Yrityksen E-tyttöjoukkueen kummijoukkueekseen.

Ankkapurhan kulttuurisäätiön ylläpitämä Nuorisokeskus haki -05-06 syntyneiden joukkueita kevättalvella valitakseen kummijoukkueita. Yritys tarttui tarjoukseen, pisti hakemuksen sisään ja nauttii nyt joukkueen kanssa onnistumisesta. Hakijoita oli 24, joista Yrityksen lisäksi valittiin Kouvolan Sudet, Kotkan Titaanit ja Kouvolan Jäätaitureiden muodostelmaluistelijat Team Silver Pearl.

Sopimuksen, mikä on kaksivuotinen, mutta mallia 1+1, allekirjoittivat Yrityksen puolesta lentopallojaoston sihteeri ja nuorisovastaava Katja Backman sekä jaoston jäsen ja E-ikäisten valmentaja Leena Ikonen.

Sopimuksessa Kausalan Yritys on sitoutunut noudattamaan reilun pelin sääntöjä kaikessa joukkueen toiminnassa ja se kulminoituu aitoon yhteispeliin, mihin lokeroituu kohdat; yhteishenki on joukkueemme tukimeidän joukkueessa jokainen on yhtä tärkeä ja arvokasmeidän joukkueessa ketään ei kiusatameidän joukkueessa kaveria kannustetaan.

Sopimukseen kuuluu lisäksi kaksi räätälöityä ryhmäytyspäivää Anjalassa, Nuorisokeskuksen näkyvyys joukkueen toiminnassa ja kesäkuun plogikirjoitus, mistä valmentajat vastaavat.

Yrityksen E-tyttöjen kesässä Anjalan Nuorisokeskuksen myöntämä tuki näkyy joukkueelle hankituissa edustuspaidoissa sekä varustekasseissa, mitkä varsinkin Power Cupissa erottuvat muista.

Kausalan Yritykselle kummijoukkuesopimus on historiallinen ja antaa teemallaan koko junioritoiminnalle tuhdin lisäarvon. Lisäarvon nimenomaan siksi, että Yritys Sahan järjestämä tammikuinen seuraleiri piti loppuluennollaan kiinni täsmälleen samoista arvoista.

Kummijoukkue on kokonaisuudessaan seuraava; Nea Närhi, Mimmi Peltola, Saara Huppunen, Aada Laaksonenja Helmi Karjalainen, Lumi Kaariaho, Kerttu Ikonen, Kerttu Niemi, Sini Suikkanen ja Aino Salo. Valmentajina Leena Ikonen, Kati Backman ja Riikka Ahonen.