Maailman suurin juniorilentopalloturnaus elää edelleen vahvaa aikaa. Hämeenlinnassa pelataan 9-12. 6 yli 4500 ottelua, joukkueita on mukana lähes 900 ja kisapasseja leimataan lähes 7000 kappaletta.

Vaikka pelaaminen on tärkeintä, on Power Cup myös paljon muuta. Nelipäiväinen turnaus hitsaa nuoret yhteen, kasvattaa joukkuehenkeä ja opettaa lapset ottamaan vastuuta suuressa joukossa kaukana kotoa. Asuminen yhteismajoituksessa on osa Power Cupin tunnelmaa ja sitä nostaa entisestään Hämeenlinnan torilla järjestettävät avajaiset sekä iltaohjelmat, missä mm. live-esiintyjien innostama kisadisco.

Kausalan Yritys matkustaa Hämeenlinnaan yli 70 osallistujan voimin. Nuorin joukkueista on EsiF, jotka nyt Sofia Peltolan opastuksella ovat Powerin tunnelmissa ensimmäistä kertaa. Valmentajien ja huoltajien merkitys kasvaa suurturnauksen tunnelmassa ja Yritys jakaakin vastuuta paitsi valmentajiensa, myös lasten vanhempien kesken, mikä yhteistyö on koko kausikin mitattuna ollut myönteinen. Nuorten kisajännitys huipentuu jo Kausalan torilla torstaiaamuna, kun seitsemän aikaan ryhdytään pakkaamaan matkatavaroita autoihin. Startti tapahtuu 7.30.

Kermana kakun päällä Yritys sai jälleen Kymin 100v säätiöltä tukea Power Cupin kuluihin, tällä kertaa 3.000 €, mikä kattaa kuljetuskustannukset ja osan kisapasseista.