Kausalan Yritys järjestää tänäkin kesänä futiskoulut ja tällä kertaa viime vuotta selvästi laajentaen. Nuorin ryhmä koostuu alle kouluikäisistä, 2009, 2010 ja 2011 syntyneistä tytöistä ja pojista. Koulu alkaa urheilukentän ruoholla ensi maanantaina 20. päivä kuluvaa kuuta klo 12.00 ja ryhmän vastuullisina vetäjinä toimii Yrityksen lentopalloilusta tuttu kaksikko Riikka Ahonen - Jenna Puukka.

Vanhemmat ikäluokat muodostavat kaksi ryhmää, joista -08 ja -07 syntyneet muodostavat omansa ja -06, -05 ja -04 syntyneet omansa. Molemmat ryhmät aloittavat mainitussa järjestyksessä heti seuraavana päivänä, tiistaina 21.6, klo 11.00 ja 12.00. Näistä ryhmistä vastaa viime vuonnakin päävastuun kantanut Eemeli Lehtinen, joka saa tällä kertaa avukseen urheilijanuoret Aapo Vainosen ja Elmo Lavosen. Tämä kolmikko on mukana myös nuorempien avauksessa maanantaina ja tarvittaessa myös koulun kestäessä Riikan ja Jennan tukena alle kouluikäisten kanssa.

Futiskoulujen päätyttyä kaikille osallistuneille oppilaille jaetaan kunniakirjat.

Kouluihin ilmoittautumiset voi hoitaa ennakkoon sähköpostilla hannu.backman@pp.inet.fi tai paikan päällä, missä osanottomaksu 30 € per osallistuja maksetaan. Sisaralennuksella osanottomaksu on 20 €.

Ilmoittautumisruuhkan välttääksemme ilmoittautua voi myös ennakkoon s-postilla hannu.backman@pp.inet.fi, mutta osanottomaksu peritään vasta paikan päällä.