”Vaikka pelaaminen on tärkeintä, on Power Cup myös paljon muuta. Nelipäiväinen turnaus hitsasi nuoret yhteen, kasvatti joukkuehenkeä ja opetti lapset ottamaan vastuuta suuressa joukossa kaukana kotoa. Asuminen yhteismajoituksessa on osa Power Cupin tunnelmaa, mistä ei hevillä luovuta”. Näin luonnehdittiin Powerin kestokykyä lähtöhetkillä.

Se osoittautui täsmällisesti oikeaksi, sillä avauspäivän myrskystä ja viikonlopun viileydestä Kausalan Yritys selviytyi juuri tällä asenteella ja vieläpä useiden kehujen saattelemina maailman suurimmasta juniorilentopalloturnauksesta Hämeenlinnassa.

Nuo mainitut kehut menevät koko joukkueelle, mikä piti sisällään yli 70 osallistujaa. Valmentajien ja ohjaajien toimintaa kehuttiin isolla joukolla, vaikka pelaajien käytös helpottikin heidän onnistumistaan.

Ehka arvostetuimmat kehut tulivat päivä Power Cupin jälkeen, kun Linjaliikenne Laurilan toimitusjohtaja Hannu Laurila halusi puhelimitse kiittää Kausalan Yritystä siisteydestä autoa kohtaan ja erikseen kuljettajana toiminutta Sauli Peltolaa, jonka vastuulla joukkue matkusti. - Oli hienoa saada auto siistinä takaisin, kuten yleensä Yrityksen jäljiltä - päätti Laurila keskustelun Power Cup turneesta.

Pelillinen menestys ei Yrityksen joukkueilta yltänyt edellä mainittujen kehujen tasolle, mutta onnistumisia riitti sielläkin. Parhaaksi joukkueeksi nousi F-tytöt, jotka olivat mukana kolmen joukkueen voimin. Yritys Jääkarhut olivat sijalla 11, Jellonat 14 ja Seeprat 79. Joukkueita sarjassa oli kaikkiaan 81.

E-tyttöjen sijaluku 58 joukkueen sarjassa oli 47 ja saman ikäluokan Tsemppisarjassa 44, kun joukkueita oli kaikkiaan 81.

D-tyttöjen Yritys Pimut olivat sijalla 37, Mimmit 43 ja Timantit 51. kun joukkueita yhtensä 57.

C-tytöt pelasivat kahdella joukkueella Tsemppisarjaa, missä I-joukkue oli sijalla 59 ja II-joukkue sijalla 63. Joukkueita yhteensä 84.

Jo nyt tiedetään, että Vantaan Power Cupiin 2017 Yritys starttaa taas täysillä kuormilla.

DSC 0847

Power Cupiin kuuluva fiilistely alkoi jo torin tapaamisessa lähtöhetkellä.