Kausalan Yrityksen B-tytöt pelasi lauantaina Ruokolahdella kovatasoisen Pooliturnauksen, mistä kotiintuomisina oli ainoastaan yksi voitettu erä. Tulokselliseti mentiin siis alakanttiin, mutta joukkue esitti jokaisessa ottelussa valmennusta miellyttäviä otteita. Varsinkin vastaaottopeli ja torjunta, missä myös vaimennukset pitkittivät peliä, oli nyt kauden parasta.

Viiden joukkueen turnauksessa otteluissa pelattiin vain kaksi erää, joten otteluissa tasapelikin oli mahdoillinen.

Avauksessa Euran Raikua vastaan Yritys taisteli tappiopisteet 21-25, 22-25, mitkä kertovat toki Euran paremmuudesta, mutta myös tasaväkisestä ottelusta.

Kerimäen Lentopalloa vastaan Yritys aloitti vahvasti, pääsi niskan päälle ja vei erän ja samalla sarjataulukkoon yhden pisteen. Toista erää vei Kerimäki, joka tasoitti ottelunumeroiksi 1-1.

Emäntäjoukkue Ruokolahti aloitti omansa vahvasti, johti jo 5-0, mistä Yritys kipusi tasatilanteeseen 20-20 ja aina eräpalloon saakka, mutta taipui lopulta lukemiin 24-26. Myös toisessa erässä Yritys oli takaa-ajanana eikä kiri kantanut kuin lukemiin 21-25.

Päivän viimeisessä ottelussa viime vuoden C-tyttöjen pronssijoukkue, Rovaniemen Woman Volley, oli myös selityksittä parempi, mutta Yrityskään ei retkahtanut, vaan pelasi kaksi hyvää, tasapainoista erää numeroin 18-25, 22-25.

Näin WoVo vei turnausvoiton ennen Euraa ja Rajua. Yritys piti Kerimäen takanaan ja ottaa vauhtia kuun lopulla alemmasta Poolista.

- Vaikka voittoja ei tullut, osoitti joukkue pelitason parantuneen. Varsinkin torjuntapeli ja vastaanotto olivat edellisiä turnauksia paremmalla tolalla -, kiitteli Yrityksen valmentaja Katja Backman, joka uskoo joukkueensa voittoihin jo seuraavassa turnauksessa kuun lopulla.

Turnauksen terävänä” Yrityksen valmennusryhmä palkitsi hienosti liberon tontilla onnistuneen Iida Luoma-ahon.