B-tytöt Helsingissä ja Espoossa, F-tytöt Valkealassa
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 04.02.2024 20.49

-tytöt pelasivat viimeiset pooliturnaukset ennen maaliskuun lopun välieräturnauksia.

B1-tytöt matkustivat Helsinkiin Lehto-Areenalle ainoana tavoitteena SM-välierät. Tämä olisi ollut monelle unelmien täyttymys. Turnaus oli kovatasoinen ja kaikkien kolmen ottelun ratkaisu saatiin vasta kolmannessa erässä. Kaksi tappiota ja yksi voitto tiesi lohkon kolmossijaa ja tarkoitti valitettavasti sitä, että joukkue tippui yhden erän erolla toivotusta SM-välieräpaikasta.

B2-tytöt pelasi oman pooliturnauksensa Espoossa. Joukkueesta puuttui useita pelaajia loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi, joten matkaan lähtenyt kahdeksikko joutui uurastamaan toden teolla. Tiukat ja tasaiset ottelut päättyivät valitettavasti vieraiden voittoon, mutta helpolla ei periksi annettu. Kolme peliä ja kahdeksan erää, joista mm. yksi päättyi monien vaiheiden jälkeen 29-31. Pelejä jatketaan hiihtolomien vuoksi vasta maaliskuun välieräturnauksella.

F-tyttöjen Sudet ja Ketut taistelivat Valkealassa Tapahtumapäivässä pienellä porukalla. Puolet joukkueiden pelaajista joutui jäämään pois tapahtumasta valitettavien sairastumisten johdosta, mutta hienosti terveet tytöt uurastivat kolmen pelin verran. Sekä Sudet että Ketut pääsivät nauttimaan erävoitoista.

B1-tytöt; Aada Romppainen, Hertta Niemi, Noora Laitinen, Iiris Niemi, Noora Ojala, Mia Laitinen, Matilda Linnala, Oona Jalkanen ja Oona Ojala. Valmentaja; Arto Oinas, joukkueenjohtaja; Salla Lepistö

B2-tytöt; Iina Kokko, Venla Hakonen, Minttu Peltola, Elina Noukkala, Emilia Leivo, Enna Peltola, Peppi Peltola ja Sini Sarjala. Valmentaja; Sofia Peltola, joukkueenjohtaja; Heli Peltola, huoltaja; Pia Kokko