Lentopallouutiset

Perhebiitsimestarit ratkottiin vaihtelevassa säässä.

25.8.2021 - Katja Backman

Kausalan Yrityksen perinteinen Perhebiitsi -21 pelattiin vaihtelevassa säässä seitsemän joukkueen voimin. Tänä vuonna joukkueet oli jaettu kahteen sarjaan, ratkaisevana tekijänä lapsipelaajien ikä.

ABC-sarjaan oli ilmoittautunut kolme joukkuetta. Tässä sarjassa perheiden alaikäiset pelurit olivat A-, B- tai C-ikäisiä nuoria, niin kuin sarjan nimestäkin voi päätellä. Sonni, Niemet Karilla ja Niemet Karitta pelasivat jokainen jokaista vastaan kahden voittoerän tasaisia otteluita. Tällä kertaa Sonni otti kiertopalkinnon haltuunsa voittaen molemmat ottelunsa. Sijat 2 ja 3 menivät Niemen perheestä muodostetuille joukkueille.

DEF-sarja, jossa lapsipelaajat olivat mini-ikäisiä, pelattiin omana sarjanaan nyt ensimmäistä kertaa. Mukana olivat edellisiltä vuosilta tutut joukkueet; PeLe (Leivo/Pekkola), Team Martikainen, Pikkupossut (Kilkit) ja Lentosalamat (Niittymaa/Kiiski). Tasaisessa ja jännittävässä sarjassa pelattiin kaksieräisiä pelejä ja lopulliset sijoitukset ratkesivat vasta viimeisen kierroksen otteluissa. Voittajajoukkueeksi taisteli itsensä Lentosalamat. Seuraavat sijat menivät järjestyksessä PeLe, Team Martikainen ja Pikkupossut.

Molemmissa sarjoissa voittajajoukkueet palkittiin kiertopalkinnoin. Kaikki osallistujat saivat tämän lisäksi muistoksi joukkuepalkinnot. Erityismaininnan ansaitsevat Lentosalamien Lotta ja Team Martikaisen Taimi, jotka F-ikäisinä taistelivat isompiensa joukossa. Muutamat joukkueet olivat panostaneet hienosti myös yhtenäisiin kisa-asuihin, vaikka ikävä sadekuuro pakottikin pelaajat etsimään kuivaa ja lämmintä ylle kesken turnauksen.

DEF-sarjan joukkueet palkintojenjaossa.