Lentopallouutiset

Yrityksen A-tytöt voittoon Vantaalla - D-tytöt voittoon ja tasapeliin.

12.11.2020 - Katja Backman

Yrityksen A-tytöt vieraili lauantaina 7.11 Vantaalla, missä kohtasi lentopallon ensimmäisellä poolikierroksella Vantaan Lentopallon ja Espoo Lentiksen. Kolmen joukkueen turnauksessa pelattiin kolme erää ja voitetusta erästä sai yhden pisteen.

Yritys kaatoi ensin Espoon vahvalla syötöllä ja hyvällä puolustuksella 2-1. Tappio kolmannessa erässä meni hyvinkin pelaaja- ja kenttäjärjestyksessä tehtyihin muutoksiin.

VanLea vastaan Yritys jatkoi vahvaa syöttöpeliä, millä rikkoi vastustajan hyökkäyspelin. Kun puolustuskin toimi, päästiin nauttimaan verkolla hienoista ratkaisuista ja suorasta 3-0 voitosta.

Lohkovoiton ansiosta Yritys nousi ylempään pooliin.

Yritys valitsee C- ja B-tyttöjen tapaan myös A-tytöissä Turnauksen Terävän. Tasoturnauksessa Vantaalla kohde oli Iida Luoma-aho ja nyt pooliturnauksessa titteli meni Viivi Ojalalle.

Joukkueessa pelasivat Erika Sauvala, Siiri Karjalainen, Elina Aksels, Anna Ikonen, Meri Ojanen, Siiri Harjula, Viivi Ojala, Iida Luoma-aho, Enni Sauvala, Jenna Tapio ja Jenna Tuomainen. Joukkueen valmentajana oli Nea Ristola ja joukkueenjohtajana Tuija Tuomainen.

 

D-tytöt voittoon ja tasapeliin

Yrityksen D-tytöt urakoivat 7.11 kahdella joukkueella. Järvenpään Alueturnauksessa vastassa olivat kovat Salpis ja PuMa sekä Blues Volley. Salpiksen Yritys pystyi haastamaan, vaikka kärsikin 2-1 tappion. PuMa oli jo selvästi parempi, mutta päivän voittotili aukesi Blues Volleyta vastaan numeroin 25-22, 25-10.

Joukkuessa pelasivat Emilia Leivo, Elina Noukkala, Peppi Peltola, Enna Peltola ja Kiia Korhonen. Valmentajana Heli Peltola apunaan Mimmi Peltola ja Katja Noukkala.

Yrityksen toinen D-tyttöjoukkue pelaa Tiikerisarjassa, minkä turnaus oli kotisalissa viiden joukkueen kesken. Yritys hävisi Salpis Lionsille, PuMan Gebardille ja Ruokolahden Rajulle 2-0, mutta pystyi kaikkia vastaan nousemaan yli 20 pisteen. Ainoan erävoiton ja siitä tulleen sarjapisteen Yritys noukki PuMan Jaguaarilta.

Molempien joukkueiden pelissä oli paljon hyvää ja huomioitavaa myös nopea kehitys. Se on tulosta hyvistä harjoituksista.

Pelaajat olivat Meea Mäkinen, Sofia Hoikkala, Lotta Hyypiä, Ella Karhu, Lilja Säämänen ja E-tyttö Neea Turunen. Valmentajana Maija Leivo apunaan Katja Turunen ja Suvi Eerikäinen.

Yrityksen tiikerisarjan D-tyttöjoukkue kotiturnauksessaan.