Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt avasi Korialla - E-tytöille neljä voittoa kotiturnauksessa

13.10.2021 - Katja Backman

 

Yrityksen B-tytöt aloittivat virallisen lentopallokauden Korialla, missä kohtasivat emäntäjoukkue Ponnen, Haminan Arsin ja Hollolan Salpiksen. Tasaisen turnauksen vei eräsuhteen ansiosta Ponsi, joka voitti odotetusti Arsin 2-0 ja yllättäen Salpiksen samoin numeroin. Yritys hävisi Salpikselle 1-2, mutta voitti Ponnen 2-1 ja Arsin murskalukemin 25-4, 25-4. Näin kolme joukkuetta päätyi neljään pisteeseen, mutta Ponsi vei turnausvoiton eräsuhteen ansiosta ennen Yritystä ja Salpista. Arsi jäi turnauksessa nollille.

Korialla Yrityksen joukkueessa pelasivat Sini Suikkanen (”C”), Silmu Cihangir, Sabina Forsström, Krista Kantola, Aada Laaksonen, Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen, Kerttu Ikonen ja liberona Hilla Martikainen. Joukkueen taustalla valmentaja Riikka Ahonen, huoltaja Saara Huppunen ja joukkueenjohtaja Katariina Martikainen.

Yrityksen B-tyttöjen Sini Suikkanen passaa laitaan. Silmu Cihangir ja Hilla Martikainen varmistuksessa.

 

Yrityksen E-tytöt aloittivat Etelän Tiikerisarjan kotiturnauksella ja tekivät puhdasta jälkeä. Neljästä ottelusta Erika Sauvalan valmentama joukkue otti kaikissa puhtaat 2-0 voitot ja jatkavat ykkösinä seuraavaan turnaukseen.

Turnauksessa oli mukana kuusi joukkuetta, joten ottelut pelattiin kahden erän peleinä. Pelit E-ikäisillä pelataan pienellä kentälä ja joukkueissa voi yhtä aikaa kentällä ollla vain neljä pelaajaa. Yrityksen taakse sarjataulukossa sijoittuivat Kimmo, Salpis Ketut, poikajoukkueella pelannut Salpis, Salpis Pöllöt ja Ruokolahden Rajun 2-joukkue.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Tuuli Makkonen, Irem Köse, Silja Suikkanen ja Cia Kilkki.