Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt loisti Helsingissä - E-tytöt jatkaa lohkonsa kärjessä.

16.11.2021 - Katja Backman

 

Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue teki puhdasta jälkeä Lentopalloliiton Pooliturnauksessa Helsingissä. Korian Ponsi antoi kovan vastuksen ja vei avauserän, mutta sen jälkeen Yrityksen syöttöpeli ja parantunut hyökkäys toi 2-1 voiton.

Turnauksen toinen ottelu PuMa-Volleyn kakkosjoukkuetta vastaan sujui Yrityksen komennossa ja toi selvän 2-0 voiton. Turnauksen päätteeksi vastaan asettui Espoo Lentis, joka mureni avauserässä 25-12, mutta piinasi toisessa erässä liki loppuun saakka ja taipui vasta numeroissa 25-23.

Turnausvoittonsa myötä Yritys nousi uudelle tasolle ja matkustaa 20.11 Lempäälään, missä pelataan viiden joukkueen kovatasoinen turnaus. Yritys pelasi kokoonpanolla Sini Suikkanen ”C”, Saara Huppunen, Sabina Forsström, Krista Kantola, Aada Laaksonen, Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen, Kerttu Ikonen ja liberona Hilla Martikainen. Joukkueen valmentajana Riikka Ahonen, joukkueenjohtajana Katariina Martikainen ja huoltajana Silmu Cihangir.

 

Yrityksen E-tytöt matkustivat Lahteen, missä pelasivat neljä kahden erän ottelua. Voittoon Yritys pystyi Ruokolahden Rajun kakkosjoukkueesta ja Salpiksen Pöllöt joukkueesta. Kimmoa vastaan ottelu päättyi 1-1 ja ainoa tappio kirjattiin Salpiksen Kettuja vastaan numeroin 20-25, 23-25. Kahden turnauksen ja kahdeksan ottelun jälkeen Yritys on lohkon kärjessä pisteellä ennen Kimmoa. Kolmantena seuraa ottelun vähemmän pelannut Salpis Ketut kolme pistettä jääneenä.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Tuuli Makkonen ”C”, Irem Köse, Cia Kilkki ja Silja Suikkanen. Joukkueen valmentajana Erika Sauvala ja huoltajana Enni Sauvala.