Lentopallouutiset

Yrityksen B-tytöt törmäsi seinään - D-tytöt Fisut vahvoja kotiturnauksessa.

12.4.2022 - Katja Backman

Yrityksen tyttöjoukkueet olivat maaliskuun viimeisenä lauantaina tulessa kolmella joukkueella. B-tytöille tuli seinä vastaan Liiton välieräturnauksessa Savonlinnassa. Yhteensattumien takia kapealla materiaalilla turnaukseen lähtenyt Yritys joutui Savonlinnan Ajon, Laihian Lujan ja Maskun Katajan runtelemaksi. Omista C-tytöistä apuja saanut Yritys oli voittojen suhteen voimaton kaikissa kolmessa ottelussa.

Kaikesta huolimatta Yritys on tehnyt B-tytöissä hyvää jälkeä varmistamalla paikkansa Suomen 20 parhaan B-tyttöjoukkueen joukossa. Kauden päätöksessä 23. päivä huhtikuuta Yritys pelaa sijoista 17-20. Sarjassa on mukana kaikkiaan 74 joukkuetta.

Savonlinnassa Yritys pelasi joukkueella; Saara Huppunen, Silmu Cihangir, Sabina Forsström ”C”, Krista Kantola, Aada Romppainen, Ansa Liikkanen, Viivi Laaksonen, Kerttu Ikonen ja liberona ahkeroinut Hilla Martikainen. Joukkueen valmentajana toimi Riikka Ahonen ja joukkueenjohtajana Katariina Martikainen.

 

Yrityksen D-tyttöjen Pandat pelasi Aluesarjaa Järvenpäässä, missä pelasi Kimmoa vastaan kaksi tiukkaa erää, mutta hävisi 24-26, 22-25.  Kotijoukkue Blues-Volley oli sen sijaan Yritystä edellä ja vei pelin selvästi 2-0.

Päivän kolmannessa ottelussa Yrityksen Pandat ryhdistäytyi Vihdin poikia vastaan voittamalla 2-0 eräpistein 25-22, 25-21. Turnauksen voitti Blues Volley ennen Kimmoa, Yritystä ja Vihtiä.

Yritys pelasi joukkueella; Vilja Vainio ”C”, Moona Kostiander, My Kilkki, Kiira Haukkavuori ja Neea Turunen. Joukkueen valmentajana oli Maija Leivo ja huoltajana Sami Kilkki.

Yrityksen toinen D-tyttöjoukkue, Fisut, ei antanut Aluesarjan kotiturnauksessaan muille kuin muruset. Ensin 2-0 tappion kärsi Korson Veto ja heti perään tiukassa ottelussa PuMan poikien 2-joukkue ja vielä lopuksi PuMan Salamat niin ikää numeroin 2-0.

Yritys Fisut voitti turnauksen ennen PuMan poikia, PuMan Salamia ja Korson Vetoa.

Yritys pelasi joukkueella Peppi Peltola, Lotta Hyypiä, Sofia Hoikkala ja Enna Peltola. Valmennuksesta vastasi Heli Peltola apunaan Mimmi Peltola.

 

Yrityksen D-tyttöjen Fisut hallitsi Alueturnausta Kausalassa. Tässä taistelua PuMan Salamia vastaan.