Lentopallouutiset

Yrityksen naiset taipui tappioon - Sunnuntaina vastassa Karhulan Veikot.

29.10.2020 - Katja Backman

Yrityksen naisjoukkueen kolmen voiton putki katkesi tylysti sunnuntain vierasottelussa Järvenpäässä. Sikäläinen Blues Volley näytti nuorelle Yritykselle kaapin paikan viemällä pisteet puhtaalla 3-0 (25-16, 25-22, 25-12) voitolla.

Yritys oli pelissä mukana vain kahdessa ensimmäisessä erässä eikä niissäkään erien alussa, mitkä olivat hankalia. Kun yleispelaajille sattui hyökkäyspäässä tällä kertaa huonompi päivä, mitä säesti epävarmuus vastaanotossa, oli selvää, että kotijoukkue kiittää ja kumartaa.

Yrityksen valmentaja Katja Backman löysi pelistä myös onnistumisia, joista oma syöttö Kerttu Ikosen johdolla onnistui mainiosti. Meri Ojanen sai valmentajan kiitokset hyvästä torjuntapelistä.

 

Sunnuntaina vastassa Karhulan Veikot

Ensi sunnuntaina on taas naisten kotiottelu ja vastassa lohkon kärkijoukkue Karhulan Veikot, jolla on vasta yksi pistemenetys, kun joutui Vantaan kanssa viiteen erään voittaen 3-2. Yritys on lohkossaan viidentenä.

Sunnuntaina yleisölle on tarjolla normaaliin tapaan arpajaiset, puffetti ja vapaa pääsy. Katsomossa on edelleen kasvomaskipakko - tervetuloa.