Uutiset

Anu Purholle 10. kausi Yrityksen johdossa.

13.4.2020 - Katja Backman

Anu Purho jatkaa Kausalan Yrityksen puheenjohtajana. Valinta oli yksimielinen ja tehtiin seuran vuosikokouksessa 10. päivä maaliskuuta. Purhon rinnalle vuosikokous valitsi niin ikään tutun ja pitkäaikaisen kaksikon, kun sihteerinä jatkaa Hannu Backman ja rahastonhoitajana Kaisa Loikala.

Yrityksen johtokunta sen sijaan uudistuu yhdellä, kun Jaana Aro ja Ensio Lehto ilmoittivat jo hyvissä ajoin luopuvansa seuratyöstä henkilökohtaisiin kiireisiin vedoten. Aron tilalle löytyi paikkaaja seuran ykköslajista, lentopallosta, kun C-tyttöjen joukkueenjohtajana meritoitunut Pia Karjalainen vastasi pyyntöön myöntävästi. Lehdon tilalle ei kokouksessa paikkaajaa löytynyt, joten johtokunta jatkaa yhdeksän jäsenen voimin, mikä sopii hyvin myös seuran sääntöihin.

Näin puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan lisäksi johtokunnan kuusikon täydentävät Riikka Ahonen, Juha Ikonen, Pia Karjalainen, Jouko Laiho, Arto Mikkola ja Matti Simola. Varapuheenjohtajan johtokunta valitsee keskuudestaan.

Vuosikokous hyväksyi myös vuoden 2019 toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen vuodelta 2019. Niin ikään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 hyväksyttiin yksimielisesti.

Yrityksen toiminnantarkastajiksia valittiin edelleen Merja Seppälä ja Päivi Rämä. Jäsenmaksujen suuruus pidettiin entisellä tasolla, aikuiset 10 €, 2001 ja jälkeen syntyneet sekä eläkeläiset 5 €. Jäsenmaksujen keräys tapahtuu uusien jäsenten osalta verkkosivujen kautta, minkä lisäksi vanhoja jäseniä lähestytään sähköpostin välityksellä.

TUL:n Kymenlaakson piirikokousedustajsiksi valittiin Jouko Laiho ja Hannu Backman, ehdokkaaksi TUL:n piirihallitukseen Arto Mikkola ja edustajat hiihtomajatoimikuntaan Jukka Eloranta, Jussi Laakso ja Erkki Hyttinen sekä rahastonhoitajaksi Kaisa Loikala.

Puhetta Yrityksen vuosikokouksessa johti seuran 3. kunniapuheenjohtaja Veijo Kolu.