Uutiset

Enni Sauvalasta YritysNuori 2022 - Kalevi Asikaiselle Vuoden talkoohanska.

12.8.2022 - Katja Backman

 

Kausalan Yritys järjesti elokuun alussa palkitsemis- ja virkistystilaisuuden Veteraanimajalla. Palkittavina olivat kauden 2021-22 YritysNuori ja YritysVeteraani sekä tikkakisan parhaita, lentopallovalmentajia, joukkueenjohtajia ja tsemppipelaajia.

YritysNuori 2021-2022 on Enni Sauvala, joka on pelannut nuorella urallaan Yrityksen lentopallokoulun F-tytöistä A-tyttöihin ja pelannut kahdella kaudella myös naisten 2-sarjaa. Oman peliuran lisäksi 18-vuotias Sauvala on valmentanut E-tyttöjä kaudesta 2020 alkaen ja tuomarilisenssin omaavana hän on toiminut erotuomarina sekä Yrityksen omissa junioriturnauksissa että menneellä kaudella myös Pohjois-Kymenlaakson alueella.

Nyt valittu, järjestyksessään yhdeksäs, YritysNuori on erittäin motivoitunut ja monipuolinen pelaaja sekä ahkeroinut myös seuran talkootoiminnassa. Enni Sauvalalle osoitettu tunnustus on jo toinen Kausalassa asuvan Sauvalan perheessä, sillä isosisko Erika valittiin YritysNuoreksi vuonna 2019. Näkyväksi palkinnoksi YritysNuorelle ojennettiin kiertopalkinto, itselle jäävä palkintopokaali sekä kunniataulu.

Rauno Pöyry valittiin vuosi sitten Yrityksen ensimmäiseksi YritysVeteraaniksi eli seuran Talkoohanskaksi. Nyt seuraajaksi julkistettiin Kalevi Asikainen, joka tulee Pöyryn tavoin jo tutuksi tulleesta Yrityksen Vetreistä Veteraaneista. Asikainen on ollut toistakymmentä vuotta tunnollinen talkoomies ja erityisen aktiivinen, jolle talkoopäiviä kertyy paperivarastolta ja sen ulkopuoleltakin useita kymmeniä vuodessa. Talkoopäivien määrä olikin muiden ansioiden lisäksi vahva valtti titteliä päätettäessä.

Aikuisten tikkamestaruudet menivät uusjakoon, kun miesten sarjan kahden viime vuoden voittaja Ilkka Vauli oli estynyt. Voiton vei Jarmo Rämä ennen Jouko Laihoa ja Matti Simolaa. Naisten kultaa heitti Kati Backman, hopeaa Enni Sauvala ja pronssin jakoivat Heli Peltola ja Suvi Taimisto. Teinisarjan järjestys oli Saana Tapio, Aada Romppainen, Noora Ojala ja lasten sarjan kolmikko oli Emma Ryyppö, Helmi Peltola, Taimi Martikainen. Lentopallon puolelta palkittiin eri ikäluokkien tsemppipelaajat, juniorivalmentajat ja joukkueenjohtajat.

Yhteensä Veteraanimajalla oli yli 80 Yrityksen jäsentä tai seuraystävää, joista iso osa kävi myös uimassa. Kauimmainen vieras tuli Toholammilta, kun ex-iittiläinen, Jorma Linnarinne, oli pitkittänyt Kausalan vierailuaan päivällä ”todetakseen Yrityksen seuraillan ja vahvan toiminnan”, kuten hän asian ilmaisi.

 

Kuvassa palkintoineen YritysNuori Enni Sauvala ja YritysVeteraani Kalevi Asikainen

 

Tikkakisan kolmen sarjan palkitut, miehet, naiset ja teinit yhteiskuvassa.

 

Tikkakisan kolmikko lasten sarjassa.

 

Kauden 21-22 palkitut tsemppipelaajat, erotuomarit, juniorivalmentajat ja joukkueenjohtajat.