Uutiset

Erika Sauvalasta YritysNuori.

20.8.2019 - Katja Backman

YritysNuori on valittu vuodesta 2014 alkaen jo viitenä vuotena peräkkäin. Ensimmäinen YritysNuori oli Riikka Ahonen, minkä jälkeen tunnustuksen ovat saaneet järjestyksessään Jenna Puukka, Elina Salmi, Suvi Karjalainen ja viime vuonna Anna Ikonen. Kaikki YritysNuoret ovat kunnostautuneet paitsi nuorena lentopalloilijoina, myös seuratoimitsijoina ja juniorijoukkueiden valmentajina.

Tänä vuonna, 2019, YritysNuoreksi valittiin Erika Sauvala, joka on kulkenut edellisten kanssa samaa polkua. Hän aloitti lentopalloilun jo F-tyttönä vuonna 2010 ja on kulkenut koko Yrityksen lentopallopolun siitä hetkestä tähän päivään.

Hän on ohjannut Yrityksen Lasten Pallokoulua, valmentanut viime kaudella EsiF-tyttöjen lentopallojoukkuetta ja tulevalla kaudella hän toimii yhtenä F-tyttöjen lentopallovalmentajana.

Hän on esiintynyt esimerkillisesti oman joukkueensa kapteenina ja ollut jo vuosia yksi ahkerimmista talkoolaisista Yrityksen nuorempien tyttöjoukkueiden turnauksissa.

Paitsi Yrityksen toiminnassa, tänään julkistettava YritysNuori on ollut näkyvästi esillä erilaisten jumppien vetäjänä sekä Iitin kunnalla, että yksityisellä sektorilla. Hän on kaikessa tekemisessään ollut ulospäin suuntauva ja tehnyt Kausalan Yrityksen seuratyötä omasta halustaan.

Kiertopalkinto ja omaksi jäävä muistopalkinto jaettiin Veteraanimajalla Yrityksen jäsenillassa tiistaina 13.8. Jakajina olivat Kausalan Yrityksen puheenjohtaja Anu Purho, Yrityksen lentopallojaoston nuorisovastaava Katja Backman sekä paikalla olevat, aiemmat YritysNuoret Riikka Ahonen ja Anna Ikonen.

DSC 0064Erikan palkitseminen

 

Ilkka Vauli ja Anne Linden tikkamestareiksi

Kausalan Yrityksen jäsenilta Veteraanimajalla alkoi perinteen mukaisesti kahvitarjoilulla, mistä edettiin Yrityksen lentopallotyttöjen Anna Ikosen, Iida Luoma-ahon ja Jenna Tuomaisen extempporeena tuotuun musiikkiesitykseen ja heti perään vuoden 2019 YritysNuoren, Erika Sauvalan julkistamiseen.

Iltaan mahtui lisäksi makkaratarjoilua, uintia, mukavaa seurustelua ja ennen kaikkea heitettiin Yrityksen tikkamestaruuksista.

Naisten sarjan ykköseksi heitti viime vuoden tapaan Anne Linden, joka tälläsi kolmen kierroksen kilpailussa yhteistruloksen 63 ja oli ylivoimainen. Hopealle heitti Riikka Ahonen tuloksella 52 ja pronssille vain pisteen päähän jäänyt Tuula Savonen. Naisten sarjassa heittäjiä oli peräti 15. 

Miesten mestariksi nousi Ilkka Vauli, mutta vasta uusinnan kautta, sillä viime vuoden mestari Matti Simola pakotti Ilkan uusintaan. Siinä uusi mestari näytti varmuutensa ottamalla hallitsevalta mestarilta yhden kierroksen heitolla luulot pois. Simola oli hyvä toinen ja puskista noussut Harri Sauvala kolmas. Miesten sarjaan osallistui 10 heittäjää.

Jäseniä paikalle olisi sopinut enemmänkin, sillä nafti 50 osallistujaa ei anna täyttä kuvaa seuran toiminnasta. Veteraanimaja on paikkana erinomainen, ilma puolsi yhtä lailla, mutta ohjelma vaatisi tikkakisan lisäksi joiltain osin uudistusta.

DSC 0070Tikkamestarit ja Kaisa