Uutiset

Futiskouluissa lähes 70 osallistujaa - Pallokoulu suosituin - mukaan ehtii vielä.

20.6.2017 - Katja Backman

Kausalan Yrityksen järjestämät Pallo- ja Futiskoulut käynnistyivät urheilukentän ruoholla viime maanantaina. Parhaiten osallistujia keräsi alle kouluikäisten Pallokoulu, missä Jenna Puukan ja Riikka Ahosen ohjauksesta nautti kolmisenkymmentä tenavaa. Pääpaino oli pallottelussa, mitä tehtiin käsin, mutta myös monenlaiset hipat ja kisailut olivat leikinomaisina koululaisten mieleen.

 

DSC 2584

Pallokoululaiset aloittivat Jenna ja Riikan toimesta heti vauhdikkaasti.

 

Samaan aikaan viereisellä kentällä Aapo Vainonen teki suuren vaikutuksen vetämällä yhteensattumien vuoksi yksin kaksi Futiskoulua, missä nuoremmissa oli osallistujia reilusti päälle kahden kymmenen. Aapon kokemus Iitin Pyrinnön yleisurheilukentiltä on kehittänyt nuorukaisen taidot myös vastuunkantoiseen valmennukseen, mikä näkyi otteissa kautta linjan.

 

DSC 2577

Aapo Vainonen pisti Futiskoululaiset pujottelukisaan.

 

 

Vanhin ikäluokka -05-07 syntyneet jäivät avauksessa määrältään pienimmäksi, joten muiden ikäluokkien tapaan siihenkin mahtuu vielä hyvin mukaan. Yhteensä kolmessa koulussa oli avauksessa mukana 69 oppilasta, joten lähellä ennätyslukuja liikutaan.

Koulut jatkuvat torstaina 22.6. ja sen jälkeen aina maanantaisin ja torstaisin nuorempien osalta klo 12.00 ja vanhimman ryhmän osalta klo 13.00. Jatkuvan sateen sattuessa koulut pidetään liikuntahallissa, jolloin on hyvä olla sisäpelitossut tai paljaat varpaat.

Ilmoittautumisia voi laittaa edelleen s-postissa hannu.backman@pp.inet.fi, tai 040-581 1670, mutta ilmoittaa voi myös paikan päällä. Koulujen osanottomaksut ja tilinumerot löytyvät niin ikään seuran verkkosivulta, mutta ne voi maksaa myös paikan päällä.