Uutiset

Ruskaretkella yli sata osallistujaa

16.10.2018 - Katja Backman

Kausalan Yrityksen viime sunnuntaina järjestämä Ruskaretki keräsi jälleen toista sataa osallistujaa. Pukkikankaan laavulla loistavassa syyssäässä arvontalipukkeen täytti 104 kävijää, jotka selvästi nauttivat tapahtumasta.

Viime vuosien tapaan laavulla nähtiin paljon perheitä, missä pienimmätkin jäsenet pääsivät nauttimaan tarjoilusta. Joillakin oli mukana myös perheen lemmikki, mikä osaltaan nostaa tapahtuman tunnelmaa, missä tarinointi tuttujen kesken, kuntolenkki ja tarjoilu kaikki yhdessä nousivat esille.

Tarjoilu oli nytkin usean käden summa. Erkki Haapalahti keitti kahvit Iitin Ladun pannuilla valmiiksi kodan tulissa, Erkki Hyttinen ja Jukka Eloranta muuttivat makkarat kuumiksi ja maittaviksi, kun taas Kylli Eloranta ja Minna-Liisa Kärkelä hoitivat muun tarjoilun ja kävijöiden nimet arvontalipukkeisiin. Yhteistyö Ladun kanssa oli jälleen mutkatonta.

Hyvän tilaisuuden kruunuksi nähtiin loistava ”ilmailunäytös”, kun kolme valtavaa hanhiparveä ylitti laavun juuri kuumimpien makkaroiden aikana.

Kausalan Yrityksessä kaksi peräkkäistä Ruskaretkeä ei tarkoita kilpailua. Se on voitto kaikille ja eniten kuntoilua harrastaville. Siksi näitä voisi olla entistä enemmän.

Arvonnan onnettarena toimi Iitin kunnan Hyvinvointikoordinaattori Irina Barkman ja voittajat ovat K-Kaupan lahjakortti; Heljä Komulainen, Saunapyyhe; Pirjo Pessa ja tuikkukynttiläsetti; Marko Korhonen.

20181014 111902 Vaeki laavulla.

20181014 094326grillimakkarat