Uutiset

Ruskaretkellä 87 kävijää - Liikunnan vapaus yhdisti väkeä

13.10.2021 - Katja Backman

 

Kausalan Yrityksen järjestämä ruskaretki liikutti sunnuntaina Pukkikankaan laavulle peräti 87 kävijää. Määrä ei ole ennätys, sillä ennen koronaa paikalla herkutteli useana vuotena hieman toista sataa liikunnan ystävää. Viime syksynä koronan ahdistamana kävijöitä oli 50, mutta nyt jo siis 87, mikä lupaa hyvää myös jatkolle. Kaiken lisäksi väki viihtyi lämpöisessä syyssäässä ja puheensorina täytti laavun. Oltiin siis selvästi vapautuneita, kun vihdoin päästiin ryhmissä nauttimaan liikunnasta ja tietysti Yrityksen järjestämästä tarjonnasta, minkä järjestivät yhteensattumien takia uudet voimat; Heli Peltola, Essi Rautavirta sekä Mia ja Rauno Pöyry.

Tämänkertainen ruskaretki on jäämässä vuoden ainoaksi, mutta Ladun, Pyrinnön ja kunnan kanssa pyritään lisäämään liikuntatempauksia, kun kunta urakoi kympin lenkille uuden pinnan. Jatkossa mukana voisi olla myös hiihtomajan alue, missä uudet portaat odottavat käyttäjiään.

Sunnuntaina ruskaretkelle osallistuneiden kesken oli myös arvontaa. Onnettarena toimi Iitinseudun asiakaspalvelusta Satu Santala. Onnetar suosi seuraavia; Vedenkeitin Hannu Haukkavuori, kylpypyyhe Ismo Noukkala, kudotut sukat Anne Heikkilä ja virkatut tossut Helmi Peltola. Onnittelut voittajille!

Ruskaretkellä nautittiin paitsi pullakahvista ja grillimakkaroista, myös iloisesta seurustelusta.