Uutiset

Yrityksen kasvatti pelasi SM-hopeaa.

6.8.2017 - Katja Backman

Kausalan Yrityksen kasvatti ja merkittävän uran Kausalan jalkapallossa tehnyt Ismo Lehtinen on jatkanut lajin parissa myös Helsingissä ollessaan ja jopa SM-tasolla. Ismo oli mukana Puotinkylän Valtin M55 joukkueessa, joka pelasi 12 joukkueen lopputurnauksessa SM-hopeaa reilu viikko sitten Järvenpäässä.

Puotinkylän Valtti sijoittui alkulohkossa toiseksi, voitti puolivälierässä Puijon Pallon 1-0 ja välierässä rankkareilla 4-2 Kangasalan Voiton. Finaalissa helsinkiläinen Kiffen osoittautui 2-1 paremmaksi ja vei kultaa.

Ismon lisäksi Puotinkylän Valtin joukkueessa pelasi toinenkin suuruus, viikko sitten 600:n Veikkausliigaottelun vyölleen valmentajana hankkinut Antti Muurinen.

Ismo Lehtinen on pelannut Yrityksen edustasolla -70 luvulta lähtien neljänä vuosikymmenenä ja sen lisäksi vielä FC Kausalan joukkueessa 2010 ja tulee melkoisesta futisperheestä. Isä Leevi muistetaan Yrityksen puolustuslinjalta sekä veljet Esa, Veli-Matti, Jussi ja Mika jopa samoilta vuosikymmeniltä Ismon joukkuetovereina. Hänet muistetaan myös Yrityksen nuorten Futiskoulujen ansiokkaana, jopa esimerkillisenä vetäjänä, opettaja kun on.

Nykyäänkin Ismo viettää aktiivisesti kesän loma-ajat Kausalassa, mikä on mahdollistanut hänen pelaamisensa kasvattajaseurassa. Tänä kesänäkin Lehtinen on nähty harrastajien illassa Kausalan ruoholla.