(-05-06 syntyneet)

20200921 B38A1676

B-tytöt kaudella 2020-21: Takana vas. jojo Katariina Martikainen, Krista Kantola, Sini Suikkanen, Silmu Cihangir, Kerttu Ikonen ja valmentaja Riikka Ahonen. Edessä vas. Hilla Martikainen, Kerttu Niemi, Aada Laaksonen ja Ansa Liikkanen. Kuvasta puuttuu Saara Huppunen.

 

HARJOITUKSET

Maanantai klo 16.45-18.15

Keskiviikko klo 17.15-19.00

Perjantai klo 19.00-20.30

 

Valmentajat:
Riikka Ahonen
Arto Ruuska (esiakatemia)

Yhteyshenkilö:
Katariina Martikainen, katariinamartikainen81@gmail.com, 045-6316964

 

TURNAUKSET

 

Syksy 2020

21.11.2020, Hollola (Pooli 2F6)

B-tyttöjen toinen poolikierros pelattiin lauantaina 21.11 Hollolassa. Ensimmäisessä pelissä tytöt pelasivat Salpista vastaan. Salpiksen joukkue oli kohdattu syksyllä jo TUL-turnauksessa syyskuussa. Yritys hallitsi peliä alusta saakka. Peli oli hieman nihkeää eikä vastustaja saanut peliään oikein kulkemaan. Yritys voitti erät lukemin 25-12, 25-13.

Seuraavaksi vastassa oli PuMa C3. Tämän joukkueen kanssa Yritys oli otellut jo marraskuun alussa pääkaupunkiseudulla. Tuolloin Yritys oli ollut ylivoimainen ja sama tahti jatkui Hollolassa. Yritys hallitsi peliä alusta saakka, eikä juurikaan antanut vastustajalle armoa. Erät päättyivät lukemin 25-7 ja 25-3. Pelin jälkeen tunnelma pukuhuoneessa oli hämmentynyt ja toisaalta jännittynyt, sillä kolmanneksi vastustajaksi oli tulossa Raju B2 ja Raju on ollut tunnetusti tiukka vastus.

Raju B2 täytti odotukset ja viimeisessä pelissä tytöt pääsivät pelin makuun. Yritys oli nyt puolestaan hieman jäässä ja peli kangerteli ensimmäisessä erässä. Liekö aamupäivän ylivoimaisilla peleillä oli osuutta asiaan. Ensimmäinen erä päättyi Rajun hallitessa 18-25. Erätauolla valmentaja Riikka Ahonen tsemppasi tyttöjä ja toiseen erään lähdettiin hyvällä tempolla. Nyt Yrityksen tytöt pääsivät pelin makuun ja peli oli jännittävää seurattavaa. Koko erä mentiin vain muutaman pisteen eroilla. Erän lopussa Yritys sai kunnon draivin päälle ja voitti tiukoin lukemin 25-23. Kolmannessa erässä vastustaja antoi erän alussa Yritykselle pisteitä ja joukkue säilytti piste-eron loppuun saakka. Kolmas erä päättyi lukemin 15-11 ja Yritys vei turnausvoiton.

Tulokset > >

 

1.11.2020, Helsinki (Pooli 1G6)

B-tyttöjen ensimmäinen poolikierros pelattiin Malmilla kolmen joukkueen voimin. Ensimmäisessä ottelussa Porvoon NMKY sai Yritykseltä kylmää kyytiä. Hyvien syöttöjen siivittämänä Yritys vei 2-0 voiton selkein lukemin.

Toisessa ottelussa emäntäseura Puma haastoi Yritystä vain erän alussa, Toinen erä kulki suurinpiirtein samaa rataa. Voiton avaimena oli jälleen oma hyvä syöttöpeli. Yritys piti huolen, ettei kumpikaan vastustaja saavuttanut kymmentä pistettä erää kohden. 

Tulokset > 

 

10.10.2020, Hamina (Tasoturnaus )

B-tyttöjen kauden aloittanut tasoturnaus järjestettiin poikkeuksellisesti lyhyellä varoitusajalla Haminassa, sillä Valkeala ei pystynyt järjestämään turnausta ja samalla he joutuivat luopumaan koko turnauksesta. Kolmen joukkueen ja kolmen erän otteluissa Yritys kohtasi Ruokolahden Rajun ja Haminan Arsin.

Rajua vastaan Yrityksen peliotteet olivat ailahtelevia. Hyvä aloitus, vielä parempi toinen erä ja romahdus kolmannessa. Vastustaja oli A-luokkaa ja vei ottelun nimiinsä suoraan kolmessa erässä.

Lyhyen tauon jälkeen Yritys vei ensimmäisen erän Arsia vastaan, vaikka erän loppu olikin joukkueelle haastava. Arsi sai pidettyä hyvän otteensa loppupelin ajan, kun Yrityksen otteissa alkoi kahden peräkkäisen ottelun väsymys paistaa. Toinen ja kolmas erä siis Arsille ja näin ollen kotiinviemisiksi jäi vain yksi voitettu erä. Tästä on suunta vain ylöspäin!

Tulokset > >

 

AJANKOHTAISTA

  • B-tyttöjen TUL:n avoin mestaruusturnaus liikuntahallilla lauantaina 26.9.