(-06-07 syntyneet)

20200921 B38A1685

C-tytöt kaudella 2020-21: Takana vas. valmentajat Kari Lehtonen ja Katja Backman. Keskellä vas. Mia Laiho, Viivi Laaksonen, Minttu Peltola, Iiris Niemi ja Aada Romppainen. Edessä vas. Oona Ojala, Saana Tapio, Martta Huppunen, Hertta Niemi ja Noora Ojala.

 

HARJOITUKSET

Maanantai klo 15.15-16.45

Keskiviikko klo 16.00-17.30

Perjantai klo 17.30-19.00

 

Valmentajat:
Katja Backman
Arto Ruuska (esiakatemia)

Yhteyshenkilö:
Salla Ojala, 040-7216332, sallaojala@live.com

 

TURNAUKSET

Syksy 2020

14.11.2020, Hämeenlinna (Pooli 2G4)

Yrityksen C-tytöt matkasivat toiseen pooliturnaukseensa Hämeenlinnaan. Aamun avauksessa vastaan asettui emäntäseura Lentopallokerho. Ottelu eteni kohtuullisen tasaisena molemmissa erissä, mutta Yritys piti kuitenkin tasonsa paremmin ja vei ottelun nimiinsä 2-0. Lentopallokerhon väreissä nähtiin myös yritysläisille tuttu kasvo, kun joukkueen valmennuksesta vastasi Noora Lainesalo.

Toiseen otteluun vastus koveni, kun verkon toiselle puolelle asteli Vilppulan Tähti. Yritys pystyi parantamaan myös omaa peliään ja joukkueelta nähtiin muutamia todella hienoja suorituksia, vaikkei otteet voittoon asti riittäneetkään.

Kolmannessa ottelussa Mikkelin Passareita vastaan Yritys kärsi niukan tappion. Ottelun tuomarityöskentely hieman latisti joukkueen tunnelmia, mutta hienosti tytöt kuitenkin tsemppasivat ja taistelivat loppuun asti.

Yritys sijoittui lohkossaan kolmanneksi ja jatkaa G-poolissa myös seuraavalla kierroksella.

Tulokset >

 

24.10.2020, Kausala (Pooli 1F6)

Kausalan Yrityksen C-tytöt yllättivät otteillaan kauden alun tasoturnauksessa ja ansaitsivat suorituksillaan paikan F-poolitasolta. Turnauksen aloitus Naarsleijonia vastaan osoitti pelin kehittyneen lisää muutaman viikon aikana. Voitti NaLesta suoraan kahdessa erässä tuli tasapainoisen esityksen jälkeen, missä nähtiin sekä hienoa hyökkäyspeliä, että treeneissä harjoiteltuja tarkkoja toimituspallojen sijoituksia.

Jatkossa vastus koveni huomattavasti. Lohkon lopulta voittanutta Espoo Lentistä vastaan Yrityksen tytöt esittivät hienoa puolustuspeliä ja pysyivät näin ollen kohtuullisesti kovaa hyökänneen EsLen kyydissä. Tappiosta huolimatta ottelusta saatiin arvokasta kokemusta mm. kovien aloitusten vastaanottamisesta ja hyökkäysten puolustamisesta.

Päivän viimeiseen otteluun Karkkilan Poikia vastaan joukkueen virta ei enää riittänyt. Vastaanotto oli vaikeuksissa koko pelin ajan, eikä mitkään suoritukset oikein onnistuneet. Voitto KaPolle selkeästi 2-0.

Kahdesta tappiosta ja putoamisesta poolia alemmas turnauksessa oli paljon positiivista. Kuusikkopaikat löytyivät nyt jo hyvällä rutiinilla ja onnistumisia tuli kaikille pelaajille, jokaisella osa-alueella. 

Tulokset > >

 

3.10.2020, Kausala (Tasoturnaus)

Yrityksen -07 syntyneet, täksi kaudeksi C-ikäsiin nousseet tytöt aloittivat sarjakautensa kotisalissa Tasoturnauksella. Vastassa oli kolmikko, Kimmo Volley, Salpis Hollolasta sekä Karhulan Veikot. Ensikosketus ison kentän peliin ja mm. yhden passarin pelaamiseen saatiin edellisenä viikonloppuna TUL:n avoimessa mestaruusturnauksessa. Samalla karistettiin jo ensijännitykset ison kentän pelaamisesta pois.

Nyt peli olikin jo huomattavasti parempaa ja kuusikkopeli kehittyi koko turnauksen ajan. Varsinkin viimeisessä ottelussa Salpista vastaan tytöt pistivät parastaan. Tuloksena voitto erin 2-1. Kun aamun ensimmäisestä ottelusta Kimmoa vastaan napattiin voitto 2-0 ja KaVeltakin yksi erän, jäi päivä ehdottomasti plussamerkkiseksi.

Tulokset > >

 

AJANKOHTAISTA

  • C-tyttöjen TUL:n avoin mestaruusturnaus liikuntahallilla sunnuntaina 27.9. klo 10.00 alkaen
  • C-tyttöjen tasoturnaus liikuntahallilla lauantaina 3.10. klo 10.00 alkaen.