Espoo, Tiikerisarja pooli 1C
D-tytötJulkaistu: 13.11.2023 19.22

D-tyttöjen Tiikerisarjan joukkue matkasi ensimmäiseen pitkän matkan vierasturnaukseen Espooseen. Matkaan oli päästy seuran pikkubussilla, joten mukava oli matkustaa...

Turnauksen kolmesta ottelusta tytöt voittivat kaksi. Sekä Karkkilan Poikien tyttö- että poikajoukkueet kaatuivat kahden erän ottelussa varmalla peruspelillä. Tyttöjen aloitussyötöt onnistuivat ja paljon pisteitä saatiinkin suoraan ässäsyötöillä. Myös iso osa palloista päästiin pelaamaan kolmen kosketuksen kautta, vaikka vastustaja yrittikin kovasti sekoittaa peliä laittamalla hyvin usein pallon verkon yli jo suoraan ensimmäisellä kosketuksella.

Päivän keskimmäinen ottelu oli kotijoukkue Espoota vastaan. Ottelu alkoi hyvinkin heikosti, kun järestään lähes kaikki Yrityksen tyttöjen aloitussyötöt menivät verkkoon. Espoon pitkät tytöt hallitsivat peliä kun taa Yritykseltä ei oikein meinannut onnistua mikään. Ensimmäisen erän alussa Espoo pääsi pitkälle karkumatkalle eikä eroa saatu kurottua, vaikka peli loppua kohti paranikin. Toinenn erä eteni tasatahtiin ja lopulta se kääntyikin Yritykselle. Kolmas ja ratkaiseva erä oli myöskin tasainen joukkueiden johtaessa erää vuorotahtiin. Erä päättyi kuitenkin Espoolle 18-16 ja näin koko ottelu 2-1

Kaksi voittoa riitti kuitenkin lohkovoittoon muiden joukkeuiden pelatessa ristiin.

Joukkueessa pelasivat; Tuuli, Irem, Venla, Silja ja Cia. Valmentajana Kati, huoltojoukoissa kannustajana Kiira ja kuljettajana Taru