3.2.2024 Kausala B1 / Pooli D3 Helsingissä Lehto Areenalla
B-tytötJulkaistu: 03.02.2024 16.52

Päivän odotukset olivat korkealla eli pääsy SM-välieriin.

Päivä lähti käyntiin häviöllä ensimmäisessä erässä Jankolle23-25. Toisessa erässä oli tasaista, mutta viime hetken ratkaisut kuitenkin käänsi erän meille 28-26. Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä tsempillä. Johtoasema pidettiin koko erän ajan ja lopulta voitimme erän 15-8.

Toisena vastassa oli PuMaB3T. Johdettiin koko erä, mutta lopussa ei saatu tapettua palloa, jonka takia PuMa lopulta voitti erän 25-23. Toiseen erään lähdettiin taistelemaan ja vietiin se 25-18. Kolmas erä hävittiin omilla virheillä PuMan voittaen erän 15-13.

Kolmantena vastaan tuli PuMa B2T. Hävittiin ensimmäinen erä 18-25. Toinen erä voitettiin reilusti ´25-14, mutta viimeinen erä hävittiin. tuloksin 10-15.

Lopputuloksena sijoituimme poolin kolmanneksi. Pienestä oli välieriin pääsy kiinni. Eniten harmittaa että hyvällä pelillä tulos olisi ollut toinen. Parhaamme kuitenkin yritettiin.