E-tytöt tiikerisarja/Kevät lohko 3

Kausala/Tiikerit 14.1.2023

Tämän vuoden ensimmäinen turnaus käytiin Kausalassa Tiikereiden isännöimänä.
Joukkueita tässä lohkossa on nyt neljä, eli Pupujen ja Tiikereiden lisäksi Salpiksen poikajoukkue ja Salpis Powerin tyttöjoukkue.

Ensimmäinen peli oli Puput vs tiikerit, jossa nähtiin jo hienoa peliä ja hyviä onnistumisia molemmilta joukkueilta. Erittäin tiukan taistelun päätteeksi Puput kuitenkin tällä kertaa veivät voiton 2-0.
Puput voittivat myös molemmat Salpiksen joukkueet 2-0, ollen näin turnauksen ykkösiä.

Tiikerit pelasivat Salpiksen poikia vastaan tiukan pelin, jossa toisessa erässä mentiin jo jatkopalloille. Tiikereitten taistelu ei riittänyt ja Salpis vei ottelun 0-2. Viimeiseen peliin Salpis Poweria vastaanTiikerit kasasivat taas voitontahdon ja peli päättyikin kolmen erän jälkeen Tiikereitten 2-1 voittoon. Tiikerit olivat turnauksen kolmansia.

Pupuissa valmensi taas tutusti Kaisa ja pelaajina olivat Taika, Lotta, Mimosa, Irem, Sara ja Elsa

Tiikereissä pelasivat Nora, Taimi, Henni, Helmi, Martta, Emma ja Jade sekä valmentamassa tietysti Suvi.

Seuraava turnaus pelataan jälleen Kausalassa lauantaina 4.2.2023, mutta nyt Pupujen isännöimänä.