Seura

Kausalan Yritys on vuonna 1927 perustettu urheilun yleisseura. Seuran toiminta-alueena on pohjois-Kymenlaaksossa sijaitseva itsenäinen Iitti, minkä kuntakeskus on Kausala. Yrityksen jäsenmäärä on tällä hetkellä hieman päälle 300 ja seuran pääurheilulajeina ovat naisten / tyttöjen lentopallo sekä hiihto. Lisäksi Yritys toimii itsenäisesti naisjaoston ja veteraanijaoston nimissä sekä auttaa naapuriseura Iitin Pyrintöä yleisurheilukilpailujen järjestelyissä. Tänä vuonna Kausalan Yritys viettää 85v. juhlavuottaan ja viettää sitä vahvan naisen komennossa. Anu Purho valittiin vuosi sitten ensimmäisenä naisena Yrityksen johtoon eikä valintaa ole tarvinnut katua.

Juhlavuottaan Yritys viettää paljolti työn merkeissä, kuitenkin niin, että tapahtumia leimaa juhlastatus. Syksyllä on tarkoitus hieman irrotella, sillä juhlapikkujoulua Yritys viettää marraskuun lopulla yhdessä iittiläisjärjestöjen kanssa ruokaillen ja tanssahdellen.


ANU PURHO JATKAA YRITYKSEN JOHDOSSA

Johtokuntaan merkittäviä muutoksia.

Anu Purho jatkaa Kausalan Yrityksen puheenjohtajana ainakin alkaneen juhlavuoden ja aina ensi vuoden vuosikokoukseen saakka. Puheenjohtajan lisäksi myös sihteeri Hannu Backman ja rahastonhoitaja Kaisa Loikala saivat tehtäviinsä jatkoluottamuksen. Sen sijaan johtokuntaan vuosikokous sai valittavakseen uusia jäseniä. Antti Dahlja Ahto Lehtinen ilmoittivat luopuvansa johtokuntatyöstä ja Dahl esitti paikalleen nuorta voimaa, lentopalloilija Sanna Simolaa eikä Lehtiseltäkään esitystä ei tarvinnut kauaa odotella, ”Jorma Backman”! Molemmat saivat myös kokousväen luottamuksen heti ja näin Yrityksen johtokunnassa on uutta ja vanhaa voimaa, Sannaensikertalaisena ja Jorma ex-sihteerinä jo rutinoituna seurajyränä.

Jaostot pysyivät viime vuoden nimillä muuten, mutta lentopallojaosto sai tärkeää nimeä lisää, kun Jaana Aro ja Kimmo Purtilo liittyivät joukkoon.

Vuosikokouksen avasi seuran puheenjohtaja Anu Purho, mutta 85 juhlavuoden kunniaksi esitettiin hieman nostalgiaa ja kokouksen puheenjohtajiksi valittiin -80 ja -90 luvun arvostettu seurajohtaja Veijo Kolu ja kahviotauosta eteenpäin puhetta johtamaan seuraa 2006-2010 vienyt hiihtopomo Erkki Hyttinen.

Vuosikokouksen kaikki valitut nimet löytyvät Yhteystiedoista.