E-tytöt Hollolassa, B-tytöt Ruokolahdella
Julkaistu: 14.11.2022 18.52

E-tytöt Hollolassa, B-tytöt Ruokolahdella

Yrityksen E-tytöt kaksoisvoittoon

B-tytöillä kolmen tappion päivä

Kausalan Yrityksen E-tyttöjen molemmat lentopallojoukkueet, Puput ja Tiikerit, hallitsivat lokakuun viimeisenä lauantaina Hollolassa pelattua Etelä-Suomen Tiikersarjan turnausta. Molemmat voittivat vierasvastustajansa, Hollolan Salpiksen, Salpis Powerin ja Haminan Arsin selvin numeroin 2-0. Keskinäisessä ottelussa pisteet jaettiin tasatuloksella 1-1, joten Yrityksen molemmat joukkueet kasasivat turnauksessa seitsemän pistettä.

Pelaajien lisäksi Yritykseltä onnistui myös valmennus, mikä oli jakanut pelaajat joukkueisiin taitavasti, sillä Tiikerien voitto- ja tappiopisteiden ero neljässä ottelussa oli + 57 ja Pupuilla + 49. Voittajaparin takana seuraaville sijoille pelasivat Arsi, Salpis ja Salpis Power.

Yrityksen Tiikereissä pelasivat Nora Jasmine Haatainen, Taimi Martikainen, Helmi Peltola ”C”, Martta Peltola ja Emma Ryyppö valmentajaan Suvi Taimisto.

Puput pelasivat joukkueella Taika Haukkavuori ”C”, Lotta Kiiski, Mimosa Kostiander, Irem Köse ja Sara Rajakko valmentajanaan Kaisa Niittymaa ja huoltajana Harri Kauppinen. Molempien joukkueiden johtajana toimi Minna Porevesi.

Yrityksen B-tytöt olivat päivää myöhemmin Ruokolahdella, mistä kotimatkalle tarttui vain muutama hyvä erä. Kolmesta ottelusta 2-0 tappiot emäntäjoukkue Rajua, PuMa Volleyta ja JN Talentia vastaan ei joukkuetta tyydyttänyt. Toki ennalta tiedettiin kovista vastustajista, joista toisessa erässä pystyttiin horjuttamaan Rajua kahden pisteen päässä ja JN Talenttia vastaan jopa jatkopisteille, mutta ratkaisuun saakka ei pystytty.

Nelossija heitti Yrityksen Lentopalloliiton poolijärjestelmässä Vaasaan, missä kohdataan 19.11 Vaasan Kiisto, Alajärven Ankkurit ja Savonlinnan Ajo. Liitossa uskottanee, että pelaamaan oppii matkustamalla.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Hertta Niemi, Noora Laitinen, Minttu Peltola, Noora Ojala, Mia Laiho, Iiris Niemi, Viivi Laaksonen, Saana Tapio, Oona Jalkanen ”C”, Elina Arola ja liberona Oona Ojala. Valmentaja Erika Sauvala, joukkueenjohtajana Salla Lepistö ja huoltajana Sami Arola.