C- ja F-tytöt kotihallissa
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 27.12.2022 11.37

C- ja F-tytöt kotihallissa

Yrityksen C-tytöille kaksi voittoa, F-tytöt jännittivät Tapahtumapäivässä

Kausalan Yrityksen C-tytöt taistelivat kotisalissaan lentopallon Pooliturnauksessa lohkonsa kakkoseksi, kun vieraina olivat Säkylän Urheilijat ja Espoo Lentis kahdella joukkueella. Turnauksen selvästi paras oli ulotttuva Säkylä, mutta molemmat Espoo Lentiksen joukkueet Yritys pystyi voittamaan, vaikka joutui ykkösjoukkuetta vastaan turvautumaan pikkuerään. Kahdella voitolla Yritys nousi turnauksen kakkoseksi heti Säkylän jälkeen.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Vilja Vainio, Iina Kokko, Peppi Peltola, Lotta Hyypiä, Matilda Linnala, Elina Noukkala, Emilia Leivo ”C”, Sofia Hoikkala, Kiia Korhonen (lib), Enna Peltola ja Isabelle Tatarintseva. Valmennuksesta vastasi Maija Leivo apunaan Heli Peltola.

Yrityksen F-tytöt pääsivät myös kotisalin tunnelmiin, kun aloittelevien Tapahtumapäivää vietettiin sunnuntaina 4. päivä joulukuuta Kausalan liikuntahallissa. Tapahtumassa oli paljon muutakin liikuntaa kuin lentopallo-ottelut, mitkä tosin nousivat vahvimmin esille ja nostivat jännityksen niin pelaajien kuin katsomossa olleiden vanhempien ja isovanhempienkin keskuudessa. Ottelut pelattiin Yrityksen nuorten tuomareiden valvonnassa ja tuloslaskentakin toimi moitteitta. Ottelutuloksiin emme julkisesti palaa, mutta sanottakoon kuitenkin, että Yrityksen F-tytöt menestyivät päivän aikana mainiosti.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Pihla Haukkavuori, Elli Kiiski, Emma Liukkonen, Heini Martikainen, Netta Suojanen ja Eevi Äikäs. Valmentajina toimivat Hilla Martikainen ja Kerttu Ikonen