Lentopallotyttöjen kevätkausi alkoi voittoisasti
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 29.01.2023 10.58

Lentopallotyttöjen kevätkausi alkoi voittoisasti

C- ja F-tytöt aloittivat kevätkautensa vuoden ensimmäisenä viikonloppuna Espoossa ja Valkealassa.

C-tytöillä oli omassa pooliturnauksessaan vastassa kovatasoiset joukkueet Hämeenlinnasta, Espoosta ja Korsosta. Hämeenlinnaa vastaan pelatussa pelissä kaksi ensimmäistä erää olivat kovaa taistelua, mutta ratkaisevaan kolmanteen erään mentäessä Yritys otti heti ison eron vastustajasta ja voitti lopulta selvästi. Päivän toinen peli EsLeä vastaan lähti liikkeelle alusta asti EsLen johtoasemassa ja erän lopussa Yritys oli liian kaukana päästäkseen enää tasoihin. Toiseen erään Yritys paransi omaa peliään, mutta se ei aivan riittänyt voittoon ja niin peli päättyi 0-2 häviöön. Viimeinen peli Korson Vetoa vastaan kulki lähes samalla tavalla kuin peli Hämeenlinnaa vastaan, ensimmäisen erän häviöstä taistelun kautta 2-1 voittoon.

Illaksi Kausalaan palattiin kahden tiukan voiton kanssa turnauksen kakkosena

Joukkueessa pelasivat Vilja Vainio, Iina Kokko (C), Peppi Peltola, Lotta Hyypiä, Matilda Linnala, Elina Noukkala, Emilia Leivo, Kiia Korhonen sekä Enna Peltola. Joukkueen valmentajana toimi Maija Leivo ja joukkueenjohtajana Heli Peltola.

F-tytöt kohtasivat kevään ensimmäisessä Tapahtumapäivässä Valkealan Kajon, PuMa-Volleyn sekä Salpiksen joukkueet. Päivän ensimmäinen peli Kajoa vastaan päättyi häviöön numeroin 2-0 osittain varmasti nuoren joukkueen alkujännityksen takia. Seuraavat kaksi peliä päättyivät tiukkoihin tasapeleihin yllättävien suoritusten ja pitkienkin pallorallien jälkeen. Pelien välissä tytöt pääsivät pitämään hauskaa myös temppuradalla, joka yhdelle kentälle oli rakennettu.

Joukkueessa pelasivat Pihla Haukkavuori, Emma Liukkonen, Elli Kiiski sekä Eevi Äikäs. Valmentamassa F-tyttöjä olivat Kerttu Ikonen ja Sini Suikkanen, joka tuurasi joukkueen toista valmentajaa Hilla Martikaista. Lisäksi jännittävissä peleissä Valkealatalolla oli kannustamassa vanhempia ja läheisiä.