Ravilinnassa tarjoiltiin urheilun iloa lentopallon ystäville aamusta iltaan
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 29.01.2023 11.10

Ravilinnassa tarjoiltiin urheilun iloa lentopallon ystäville aamusta iltaan

Ravilinnassa oli 14.1. urheilujuhlan tuntua, kun ensin aamulla Kausalan Yrityksen E-tytöt aloittivat kevätkautensa kotiturnauksella, ja iltapäivällä heti perään jatkoivat niin ikään lomalta palanneet B-tytöt.

E-tytöiltä turnaukseen osallistui kaksi joukkuetta: Tiikerit ja Puput. Vieraiksi saatiin Hollolasta kaksi Salpiksen joukkuetta.

Päivän jännittävin hetki koettiin heti päivän alussa, kun Yrityksen Puput ja Tiikerit kohtasivat toisensa verkon vastakkaisilla puolilla. Loppuun asti tasaiset erät kääntyivät kuitenkin Pupujen voittoon, ja joukkue jatkoikin samaa linjaa loppupäivän ottamalla 2-0 voitot kaikista peleistään.

Tiikerit pelasivat myös hyvää ja innokasta peliä, mutta se ei aivan riittänyt Salpiksen poikajoukkueen kukistamiseen. Tärkeä voitto saatiin kuitenkin, kun joukkue voitti päivän viimeisen pelinsä Salpiksen toista joukkuetta vastaan.

Kaisa Niittymaan valmentamissa Pupuissa pelasivat Taika Haukkavuori, Lotta Kiiski, Mimosa Kostiander, Irem Köse, Sara Rajakko sekä Elsa Rantonen. Tiikereissä pelasivat Nora-Jasmine Haatainen, Taimi Martikainen, Henni Pehkonen, Helmi Peltola, Martta Peltola, Emma Ryyppö ja Jade Tiikkainen, valmentajanaan Suvi Taimisto. Seuraavan kerran E-tyttöjä pääsee katsomaan 4.2. jälleen Ravilinnassa.

B-tyttöjen turnaus tarjosi kotikatsomolle ainostaan numeroin 2-0 päättyneitä otteluita. Ensimmäisenä vastaan asettui Korson Vedon B1 joukkue, josta 2-0 voitto irtosi Yritykselle ilman suurempia haasteita. Toinen peli ViLePaa vastaan sen sijaan tarjosi erilaista haastetta. Peli oli kovaa alusta asti ja vastustajan taistelutahto oli hyökkäävämpi. Molemmissa erissä ViLePa ehti ottamaan ison eron Yritykseen, ja lopulta kaula oli liian suuri kiinni kurottavaksi. Peli päättyi siis selvin lukemin ViLePan voittoon. Pienen tauon jälkeen päivän viimeinen peli pääsi alkamaan. PuMan B2- joukkue pysyi Yrityksen kyydissä hyvin molemmissa erissä lähes loppuun asti, mutta ei aivan tarpeeksi pitkään. Voitto PuMasta oli tärkeä, sillä se varmisti Yrityksen pysymisen samassa poolissa, eikä edessä ollut tippuminen alemmas.

Joukkueeseen kuuluu Hertta Niemi, Noora Laitinen, Minttu Peltola, Aada Romppainen (C), Noora Ojala, Mia Laiho, Iiris Niemi, Viivi Laaksonen, Saana Tapio, Oona Jalkanen, Oona Ojala sekä Elisa Arola ja joukkuetta valmensi Erika Sauvala apunaan Kari Lehtonen ja joukkueenjohtajana toimi Salla Lepistö.